Artista a vorbit deschis despre anii tinereții, despre iubire, regrete și relația cu Dumnezeu.

Vedeta s-a retras la Breaza, acolo unde locuiește singură de mai bine de 15 ani. Îndrăgita artistă nu are copii, iar marea ei dragoste, medicul Viorel Teodorescu s-a stins din viață la 41 ani după o luptă cruntă cu cancerul. Marina și Viorel au fost căsătoriți vreme de 19 ani până la moartea medicului, în 1981.

„Până acum nu era dureroasă singurătatea. Dar acum a început. Mai am puțin și se termină. Nu mai pot să fac unele lucruri. Am un vecin care se ocupă și de grădină și se pricepe la toate. Se pricepe să repare tot. Dar sunt și eu acolo cu el, cu sfaturile și mă respectă fiindcă știe că am dreptate”, a povestit Marina Voica în cadrul podcastului.

„Eu am un prieten care mă susține, un protopop, el se va ocupa de înmormântarea mea. El mi-a propus să facă chestia asta, nu m-am gândit, dar ce bine a făcut. (…) Acum îmi construiește muzeul meu, se va deschide un muzeu la Câmpina, deja casa este aproape construită, părintele e foarte dibace cu asta, e un fel de afacere, va fi și restaurant Marina Voica, o să fie și o vodcă Marina Voica, câteva apartamente pentru cine vrea să stea”, a adăugat Marina Voica.

Artista a mai atins un subiect sensibil și a declarat că nu regret că nu a devenit mamă.

„Nu regret. De ce să regret ceea ce cândva nu am vrut. Eu știu ce fel de copil aveam? Câte exemple am eu cu copiii, cu prietenii care au copii. Foarte fericiți unii și deloc fericiți alții. Eu sunt foarte exclusivistă. Nu știu ce fel de mamă aș fi fost”, a explicat cântăreața.

Tot interviul cu Marina Voica poate fi urmărit AICI.

Fotografii: Facebook/ captura Youtube