Marisol Yotta a ieșit la o cafea cu un necunoscut pentru 3.000 $. Motivul pentru care a făcut asta


Marisol Yotta, nemțoaica cu forme imposibile, a făcut câteva dezvăluiri despre căsnicia ei cu miliardarul german Bastian Yotta. 


Omul de afaceri nu duce lipsă de bani, iar în 2021 averea lui era estimată la 1,5 miliarde de dolari. Totuși soția sa, model OnlyFans, a ieșit la o cafea cu un necunoscut, pe care l-a taxat cu 3.000 de dolari. 

Deși este femeie măritată, Marisol are mai multe conturi OnlyFans. Soțul Bastian are și el cont pe platforma dedicată adulților. 

“Am început doar cu conturile noastre principale: contul lui principal, contul meu principal. Acum avem cinci conturi. Trei pentru mine, unul al lui și un cont de cuplu”, a explicat ea.

Marisol a povestit pentru Daily Star că ea și soțul ei au făcut un pariu. Ea a mărturisit că este într-o competiție cu Bastian în ceea ce privește rețelele de socializare. Cei doi vor să strângă cât mai mulți fani și să vadă cine câștigă mai mult din rețelele de socializare într-o lună. 

Ăsta a fost și motivul pentru care Marisol a acceptat să iasă la o cafea cu un admirator. Întâlnirea l-a costat pe fan nu mai puțin de 3.000 de dolari. 

Marisol a povestit că OnlyFans nu i-a rotunjit doar veniturile, ci a și ajutat-o să-și îmbrățișeze sexualitatea. În același timp, modelul a recunoscut că familia ei s-a împăcat greu cu ideea. 

“Am avut câteva luni în care nu am vorbit cu mama mea, pentru că mereu era aceeași conversație. I-am spus: Mamă, nu putem continua să vorbim despre același subiect. Sunt fericită”, a mai spus tânăra. 

Marisol are peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează fotografii incediare. Fanii nu-și pot lua ochii de la bustul impresionant al brunetei. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Instagram

 

  • Marisol Yotta a ieșit la o cafea cu un necunoscut pentru 3.000 $. Motivul pentru care a făcut asta

related posts

Modifică setările cookies