Mark Wahlberg, la bustul gol la 2:30 dimineața. De ce se trezește cu noaptea-n cap în fiecare zi


Mark Wahlberg are aceeași rutină de dimineață de ani buni, iar cei care îl cunosc îl invidiază pentru fizicul său impresionant. Actorul de 49 de ani spune că programul său zilnic l-a ajutat să rămână în formă.


Mark Wahlberg înțelege cel mai bine semnificația expresiei „a te trezi cu noaptea-n cap”. De ani buni nu face nazuri și se dă jos din pat la ora 2:30. În fiecare dimineață. Înainte de pandemie, intra pe ușa sălii de sport la ora 3:40 pentru antrenamentul său zilnic, pe care îl repeta în jurul orei 16.00, după amiază.

Fiindcă pandemia a închis sălile de sport în multe state americane, starul din Transformers se antrenează acasă. Dumincă dimineață și-a surprins fanii cu o nouă dovadă a devotamentului său pentru sport și viață sănătoasă: a postat pe Instagram un filmuleț din timpul antrenamentului său zilnic. Doamnele și domnișoarele au apreciat că a renunțat la tricoul de pe el.

Nu pot să aud nimic din ce spui când nu ai tricoul pe tine”, i-a transmis o admiratoare, dând de înțeles că „pătrățelele” lui o împiedică să fie atentă la ce vorbește.

Alții s-au întrebat de ce nu doarme, ca toți oamenii „normali”, până la 7.00 sau 8.00 dimineața. Cei care au fost curioși care este ora de culcare a starului din Transformers au suferit un șoc când au aflat că niciodată nu se pune în pat după ora 19.30.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

  • Mark Wahlberg, la bustul gol la 2:30 dimineața. De ce se trezește cu noaptea-n cap în fiecare zi

related posts

Modifică setările cookies