Matthew McConaughey, secretul căsniciei cu Camila Alves! Ce a simțit actorul când a văzut-o prima oară


Bărbatul ideal există! Cel puțin dacă este să ne luăm după ultimele declarații ale lui Matthew McConaughey. Actorul povestește cum a cunoscut-o pe Camila Alves, cea care îi e alături de 14 ani, și cum după această întâlnire nu a mai avut ochi pentru nicio altă femeie.


Matthew McConaughey este un familist convins și are una dintre cele mai frumoase căsnicii de la Hollywood. Actorul de 50 ani a oferit un interviu publicației People în care a vorbit despre dragostea pe care i-o poartă soției sale. 

Matthew ar putea primi un Oscar și de la reprezentantele sexului frumos pentru declarațiile făcute Camilei. Actorul povestește că înainte ca frumoasa braziliancă să apară în viața lui nu credea că-și va găsi “aleasa”. Matthew chiar admite că s-a străduit mult și a decis să facă un pas în spate la un moment dat.

“Eram ceva de genul…Așteaptă, doar așteaptă. Fii tu însuți! Ea va veni la momentul potrivit. Și dacă nu va veni, e ok, tu ești tot un om bun”, le-a declarat actorul celor de la People. Și momentul a venit în 2006.  

Vezi mai multe imagini cu Matthew și soția sa în galeria foto de mai jos

“Atunci ea și-a făcut apariția. A trecut prin fața mea în acel club. Parcă plutea. Nu mi-am spus cine e... ci ce e asta. Apoi m-am prezentat.  Din acea seară nu mi-am dorit să mai petrec timp cu nicio altă femeie în afară de ea. Nu mi-am dorit să mai întrețin relații sexuale cu nimeni. Mi-am dorit copii doar cu ea. Trăim o dragoste de care nu ne îndoim niciodată”, a spus Matthew despre soția sa. Camila (37 de ani) este antreprenor și filantrop. Nevasta actorului este fondatoarea comunității online Women of Today. 

Matthew McConaughey și Camila Alves au trei copii împreună

Sunt împreună din 2006, iar nunta au făcut-o în 2012. Matthew și Camila au trei copii împreună: Levi (12 ani), Vida (10 ani) și Livingston (9 ani). Actorul spune că-și dorește o viață normală pentru copiii săi. “Nu vrem să-i izolăm de lume sau de succesul meu, dar îi învățăm că nu asta ne definește. Da, tata este o celebritate! Dar nu de aici provine valoarea noastră. Noi spunem… Meritele noastre vin din modul în care încercăm să fim ca oameni, cum suntem ca părinți, cum ne iubim, cum îi iubim, iar mama și tata nu sunt perfecți, dar se străduiesc să dea tot ce au mai bun”, mai spune Matthew.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Spectacol de senzație oferit de concurenții din Fermă. S-au îmbrăcat în costume de baie și au petrecut în ”jacuzzi”

 

  • Matthew McConaughey, secretul căsniciei cu Camila Alves! Ce a simțit actorul când a văzut-o prima oară

related posts

Modifică setările cookies