Matthew Perry i-a cerut iertare în public lui Keanu Reeves, după ce l-a jignit


Matthew Perry a vorbit public despre „răfuiala” pe care o are cu Keanu Reeves. Actorul din „Friends” a recunoscut că a greșit în relația cu colegul de breaslă și a anunțat ce va face pentru a se împăca.


Când scrii o carte, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea, însă atunci când ataci direct o persoană ai putea atrage mai multe critici decât poți duce. E și cazul lui Matthew Perry, care și-a expus viața privată și problemele avute cu abuzul de substanțe interzise în volumul autobiografic Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (2022).

În carte, Perry l-a menționat pe colegul de breaslă Keanu Reeves, pe care l-a jignit cu opiniile sale.

În capitolul în care vorbea despre moartea prietenului River Phoenix, Matthew Perry a făcut o afirmație ofensatoare:

River a fost un om frumos, în interior și în exterior – prea frumos pentru lumea asta, s-a dovedit. Se pare că băieții cu adevărat talentați sunt întotdeauna cei care se duc. De ce mor gânditorii originali precum River Phoenix și Heath Ledger, dar Keanu Reeves încă umblă printre noi?”, a scris Perry în carte.

Pentru această afirmație, starul din Friends a primit nenumărate plângeri, forțându-l în final să-și ceară scuze. El a explicat că a ales un „nume la întâmplare” și că nu are nimic personal cu Reeves.

Acum, Matthew Perry a anunțat că va elimina acea remarcă din carte, în edițiile următoare ale volumului care vor vedea lumina tiparului din acest an.

Am spus un lucru stupid. A fost o răutate din partea mea. I-am dat numele fiindcă locuiesc pe aceeași stradă cu el”, a explicat actorul în weekend, la Festivalul Cărților Los Angeles Times, conform CNN.

Deși i-a cerut iertare în public, Matthew Perry nu a dat ochii cu Keanu Reeves pentru a-i adresa scuze în persoană. 

O să-l abordez, o să-mi cer scuze. A fost o tâmpenie”, a mai spus Perry.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Matthew Perry i-a cerut iertare în public lui Keanu Reeves, după ce l-a jignit

related posts

Modifică setările cookies