Meg Ryan a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum actrița din „Nopți albe în Seattle”


Meg Ryan, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, a avut o apariție rară la un eveniment al bunului ei prieten, Michael J. Fox. 


Este prima apariție publică a actriței în vârstă de 61 de ani din ultima jumătate de an. În imaginile surprinse de fotografi, Meg Ryan este de nerecunoscut. 

Starul din filme ca „Nopți albe în Seattle” și „Când Harry a cunoscut-o pe Sally” a participat la proiecția documentarului „Still”, al lui Michael J.Fox, care a avut loc la New York. 

Meg Ryan a negat de fiecare dată când a fost întrebată dacă a apelat la operații estetice, însă cea mai recentă apariție i-a pus pe gânduri pe fani. Internauții s-au arătat „șocați” de înfățișarea actriței și i-au transmis mai multe mesaje prin intermediul rețelelor de socializare. 

„Doamne, ce și-a făcut Meg Ryan la față?”, a întrebat un fan îngrijorat, în timp ce un altul a postat pe Twitter: „Asta e Meg Ryan acum? Doamne, dar ce naiba s-a întâmplat?”.

„Dumnezeule, și ea a făcut-o. Meg Ryan arată îngrozitor. Ea și Madonna au, evident, același chirurg plastician”, a scris un alt internaut.

Meg Ryan le-a zâmbit fotografilor care au pozat-o cu mai mulți prieteni, printre care Bill Murray și Elvis Costello. Pentru această ieșire, ea a purtat pantaloni maro în carouri, o bluză roșie și un trenci negru, asortând look-ul cu o pereche de cizme negre.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

  • Meg Ryan a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum actrița din „Nopți albe în Seattle”

related posts

Modifică setările cookies