Mel B a ajuns la spital cu două coaste rupte: Sunt pe mâini bune acum


Melanie Brown trăiește periculos la 43 de ani. Componenta trupei Spice Girls și-a fracturat brațul drept și două coaste, însă doar ea știe din ce cauză.


Mel B și-a anunțat dezamăgită fanii că nu mai poate participa la o întâlnire cu ei din cauza unui accident cu urmări neplăcute care a avut loc în acest weekend. Cântăreața și-a fracturat brațul drept și două coaste și a petrecut trei ore la spital, în sala de operație. Solista, care și-a lansat de curând cartea autobiografică Brutally Honest, trebuia să participe azi la un eveniment de promovare a volumului său, care era programat la New York.

Din cauza incidentului din weekend, vedeta a fost nevoită să amâne întâlnirea cu fanii, cărora le-a cerut iertare. „Din păcate, a trebuit să anulez sesiunea de autografe de azi din New York. Îmi cer scuze tuturor celor care au cumpărat bilete pentru a mă întâlni azi. Sunt complet dezamăgită, dar vă asigur că ne vom vedea cu altă ocazie, dar deocamdată brațul meu drept e cusut tot și încerc să stau liniștită pentru a-mi vindeca și coastele rupte”, a scris Mel B pe Instagram, precizând că nu a scăpat încă de durere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Cântăreața nu a dezvăluit cum a reușit să se accidenteze, însă a ținut morțiș să le mulțumească medicilor și asistentelor din spital pentru grija cu care i-au tratat problema de sănătate. 

Mulțumesc tuturor asistentelor drăguțe și doctorilor, dar și chirurgului meu grozav, pentru grija și expertiza pe care și-au pus-o în slujba mea, aici”, a continuat Mel B. 

Solista se află în plin turneu de promovare a cărții sale de memorii – Brutally Honest – pe care a lansat-o oficial la sfârșitul lunii noiembrie. În cartea care a suscitat deja discuții aprinse Mel B vorbește pe larg despre relația de coșmar pe care a avut-o cu fostul soț, Stephen Belafonte.

Ea l-a acuzat de abuz fizic și emoțional, precizând că din cauza lui a încercat să se sinucidă în 2014. Atunci, artista a înghițit nu mai puțin de 200 de aspirine, însă a ajuns la spital unde a fost salvată. Citește toată povestea AICI!

Fostul soț a declarat că a scris în carte doar minciuni despre el și a amenințat că o dă în judecată.

  • Mel B a ajuns la spital cu două coaste rupte: Sunt pe mâini bune acum

related posts

Modifică setările cookies