Meryem Uzerli, apariție rară în costum de baie. Cum arată acum Hurrem din Suleyman Magnificul


Meryem Uzerli, cea care s-a remarcat prin rolul lui Hurrem în serialul Suleyman Magnificul, și-a etalat silueta de invidiat în costum de baie, spre entuziasmul fanilor. La 39 de ani, actrița se poate mândri cu o carieră de succes, dar și cu o atenție sporită din partea brandurilor de haine, produse cosmetice și bijuterii. 


Meryem Uzerli trăiește o perioada foarte frumoasă. În ultimii doi ani, s-a retras din lumina reflectoarelor, stabilindu-se în Germania, alături de iubitul ei. Meryem a decis să le acorde mai mult timp celor două fetițe ale sale Lara Jemine (8 ani) și Lily Koi (2 ani) și să ia o pauză de la filmări. 

Actrița cu origini germane a știut să profite de celebritatea ei și de calitățile fizice, devenind de-a lungul anilor imaginea mai multor branduri internaționale de make-up, haine sau bijuterii. Chiar dacă a luat o pauză de la filmări, ea a avut destul de multe apariții în reviste glossy, iar fanii au observat imediat cât este de suplă.
 
Recent, Uzerli și-a etalat silueta impecabilă în costum de baie, participând la o ședință foto incendiară. Actrița poartă un costum colorat și o pereche de sandale roșii. 
 
 
 
Într-o altă ipostază, ea a pare pe balcon, într-un costum de baie din două piese și un halat lejer. 
 

Meryem Uzerli a decis la începutul acestui an să revină pe platourile de filmare, după ce a acceptat o propunere de a juca într-un nou serial, „RU”, care va spune povestea de dragoste a unei femei de vârstă mijlocie și a unui bărbat mult mai tânăr decât ea. 

Meryem Uzerli este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Ea are peste 7 milioane de urmăritori pe Instagram. 
 
Celebrul serial istoric turcesc Suleyman Magnificul, bazat pe viața sultanului otaman Suleyman I, este disponibil pe VOYO, din 28 ianuarie. Citește mai multe detalii aici

Sursă foto:Getty Images, Instagram/meryemuzerlimeryem

vezi și: Laserul co2, soluția împotriva cicatricilor

  • Meryem Uzerli, apariție rară în costum de baie. Cum arată acum Hurrem din Suleyman Magnificul

related posts

Modifică setările cookies