Mesajele postate de Messi și Cristiano Ronaldo după ce Maradona a murit: „Diego este etern”


Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai mari sportivi din lume, a murit la 60 de ani, după ce a făcut stop cardio-respirator.


Potrivit presei din Argentina, El Pibe d’Oro și-a găsit sfârșitul pe 25 noiembrie 2020, în locuința lui din Tigre, iar acum întreaga planetă este în doliu.

Printre primii sportivi care au postat condoleanțe în mediul online s-au aflat Cristiano Ronaldo și Messi, alți doi „uriași” din lumea fotbalului.

„O zi foarte tristă pentru toți argentinienii și pentru fotbal. Ne părăsește, dar nu pleacă, pentru că Diego este etern. Păstrez toate momentele frumoase trăite alături de el. Profit de ocazie pentru a transmite condoleanțe familiei și prietenilor lui”, a scris Messi pe Instagram, după ce a aflat că Diego Armando Maradona a murit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Și Cristiano Ronaldo a avut un mesaj trist: „Astăzi îmi iau adio de la un prieten, iar lumea își ia rămas bun de la un geniu etern. Unul dintre cei mai mari care au existat vreodată. Un magician fără egal. Ne părăsește prea devreme, dar lasă în urmă o moștenire fără limite și un gol care nu va putea fi umplut vreodată. Odihnește-te în pace, asule! Nu te vom uita niciodată”.

foto: Getty Images

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 35: Prima apariție a lui Gabriel Toader după accidentarea din Ferma

  • Mesajele postate de Messi și Cristiano Ronaldo după ce Maradona a murit: „Diego este etern”

related posts

Modifică setările cookies