După o perioadă în care, în mediul online, zvonurile despre divorțul lor erau la ordinea zilei, Hailey Bieber le-a spulberat pe toate, dar nu printr-o declarație, ci printr-o simplă fotografie.

Aceasta a decis să le închidă gura răutăcioșilor, odată pentru totdeauna, postând o imagine cu ea în care poartă o șapcă pe care scrie ”Happy” (n.r. fericit), în timp ce își arată verigheta, în valoare de 500.000 de dolari.

Mai mult decât atât, Hailey Bieber a postat și o imagine cu Justin Bieber, în timp ce acesta doarme, sperând ca, în acest fel, toți cei care o critică din cauza relației cu Justin să înceteze.

O persoană apropiată celor doi a mărturisit că, între ei, lucrurile merg extrem de bine, în ciuda a tot ceea ce se spune despre ei: „Relația dintre Justin și Hailey merge foarte bine. Nu există niciun divorț și nu există niciun fel de adevăr în acest sens. Ei sunt foarte, foarte fericiți”.

La începutul lunii martie, Hailey Bieber a negat, din nou, toate zvonurile legate de divorțul de soțul ei. Aceasta a spus că zvonurile care circulă sunt „povești 100% greșite”, dar și că au depășit orice limită, devenind mult prea mult.

„Știu că poate fi distractiv să te hrănești cu aceste povești. Trebuie să știți, însă, că sunt întotdeauna false. Îmi pare rău că stric totul!”, a postat soția lui Justin Bieber, la acea vreme.

Declarațiile lui Hailey Bieber au venit la doar câteva zile după ce spusese, în mediul online, că Justin este iubirea vieții ei. 


Sursa foto: Instagram