Mesajul unei tinere care și-a petrecut ultimele zile din viață îndemnând oamenii să se vaccineze anti-Covid


O tiktokeriță de 31 de ani, care a murit de Covid-19, și-a petrecut ultimele zile din viață încercând să-i convingă pe alți oameni să se protejeze în fața bolii. Mesajul emoționant al tinerei s-a viralizat în mediul online.


Megan Alexandra Blankenbiller a ajuns la terapie intensivă după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Tânăra de 31 de ani s-a filmat pe patul de spital și a postat clipurile pe TikTok, rețeaua unde a strâns o comunitate de peste 16.000 de fani.

Ne era vaccinată și, la 10 zile după ce a fost internată, a murit. În ultimul ei mesaj video postat pe TikTok, Megan i-a implorat pe urmăritorii ei să aibă grijă de sănătatea lor.

Nu m-am vaccinat. Nu sunt împotriva vaccinului, doar am încercat să mă documentez mai bine. Eram speriată și am vrut ca eu și familia mea să ne vaccinăm în același timp. Dar, după cum bine știți, e greu să ajungi la un acord dacă oamenii au păreri diferite”, a spus tânăra în ultimul ei clip.

@atasteofalex

**Also, Tonic Water. Nasty stuff but good for you!! Stay safe out there guys!

♬ original sound - It’s Alex, Betch. ????

Cred că, și dacă ești doar 70% sigur că vrei vaccinul, du-te și fă-l! Nu aștepta, du-te și fă-l! Pentru că, dacă îl faci, nu vei ajunge în spital ca mine, ok?”, a mai spus Megan.

Tânăra a dezvăluit într-un interviu că se programase la vaccinare, cu mama și cu două dintre surorile ei, însă nu a mai ajuns fiindcă a căzut la pat.

Sora ei, Rachel, a declarat că în ultimele sale momente de viață, Megan a vrut să facă ceva pentru ceilalți.

Fotografii: atasteofalex TikTok

Vezi și VIDEO:

  • Mesajul unei tinere care și-a petrecut ultimele zile din viață îndemnând oamenii să se vaccineze anti-Covid

related posts

Modifică setările cookies