Meseria pe care a avut-o Pavel Bartoș înainte să devină actor! Vedeta PRO TV a dezvăluit adevărul


Prezentator la „Românii au talent”, „Vocea României” și „Masked Singer”, show-uri difuzate de PRO TV, dar în același timp și actor și regizor, reușind să ajungă pe locul 1 în box-office cu filmul „Ramon”, Pavel Bartoș a fost invitat recent într-un podcast în care a vorbit atât despre cariera lui, cât și despre viața pe care o duce în spatele camerelor de filmat.

Tag-uri: #Pavel Bartos

Potrivit celor spuse de Pavel Bartoș în podcast, el a lucrat în trecut ca lăcătuș mecanic, salahor, lucrător comercial, ospătar și chiar vânzător de părțișoare. Iar primii lui ani în București au fost ca o adevărată provocare, deoarece a locuit timp de șase ani într-o fostă spălătorie. Mai mult decât atât, a trebuit să înfrunte de la o vârstă fragedă pierderea tatălui, devenind bărbatul din familie la doar 16 ani.

Talentul nativ și încrederea în forțele proprii, precum și principiile lui de viață puternice, l-au făcut pe Pavel Bartoș să ia fără nicio pregătire examenul la Facultatea de Teatru.

„O conversație cu optimistul suprem, omul care, la 16 ani, la moartea tatălui, nu a avut timp pentru a fi trist. Ascultați-i povestea și mergeți să-i vedeți filmul în cinematografe. Pentru că, precum Ramon de pe marile ecrane, și Pavel, când își pune ceva în cap, merge până la capăt”, a spus Mihai Morar, realizatorul podcastului.

  • Meseria pe care a avut-o Pavel Bartoș înainte să devină actor! Vedeta PRO TV a dezvăluit adevărul

related posts

Modifică setările cookies