Meseria pe care o are în prezent Laura Andreșan: „Profa de Sex” a devenit „Zâna din Munți”! Câștigă 200 de lei pe oră


După ce ani de zile a fost cunoscută drept „Profa de Sex”, iar în presa tabloidă au apărut numeroase articole despre ea și aventurile pe care le avea cu diferite vedete, printre care și Adrian Mutu, Laura Andreșan a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.


„Dispariția” Laurei Andreșan a avut legătură și cu Grasu XXL, cel care i-a devenit iubit și alături de care are o fetiță pe care a născut-o în anul 2019. Din păcate, relația celor doi s-a destrămat la doar un an după ce au devenit părinți, însă cea supranumită cândva „Profa de Sex” a preferat să rămână în continuare departe de lumina reflectoarelor.

Chiar dacă pare că trecutul o urmărește, având inclusiv un videoclip porno, „Muntele Venus”, lansat în urmă cu foarte mulți ani, Laura Andreșan a decis să urmeze o cu totul și cu totul altă meserie.

Potrivit celor de la Cancan, Laura Andreșan a urmat cursurile Facultății de Psihologie, s-a mutat în Brașov și și-a deschis propriul ei cabinet de consiliere psihologică. Iar acum, ajunsă la 41 de ani, vedeta încasează 200 de lei pentru fiecare oră de consiliere!

„Are gașca ei de mămici, comunitatea ei din Brașov, cu care iese weekend de weekend la aer curat. Este interesată de tot ceea ce apare în străinătate despre psihologie, citește tratate, este la curent cu tot. Ține ședinte de consiliere psihologică și online, unde abordează teme generale, probleme cu care femeile din ziua de astăzi se întâlnesc la tot pasul. Maternitatea a schimbat-o foarte mult. Este foarte empatică, grijulie. Nu și-a refăcut viața sau nu am auzit noi nimic. Principala ei grijă este fetița sa, de care are grijă ca de ochii din cap. Nu, nu vorbește despre trecut, nu cred că-i place. Presupun că-și dorește să fie validată pentru cea care este astăzi, nu pentru Laura Andreșan de acum 20 de ani. Timpurile se schimbă, oamenii se schimbă. Este foarte iubită aici”, a spus pentru sursa citată o apropiată a celei care astăzi nu se mai recomandă drept „Profa de Sex”, ci „Zâna din Munți”.

  • Meseria pe care o are în prezent Laura Andreșan: „Profa de Sex” a devenit „Zâna din Munți”! Câștigă 200 de lei pe oră

related posts

Modifică setările cookies