Michael B Jordan, cel mai sexy bărbat în viață în 2020. „E un sentiment plăcut”


După Idris Elba (2018) și John Legend (2019), încă un bărbat de culoare este desemnat de revista People cel mai sexy din lume. În 2020, trofeul i-a fost încredințat actorului Michael B Jordan, pe care îl puteți vedea în „Creed” și „Creed II”.


În vârstă de 33 de ani, Michael B Jordan a intrat în galeria selectă a celor mai râvniți bărbați din lume. În 2020, actorul din Creed II a fost declarat cel mai sexy bărbat în viață de prestigioasa revistă People. De-a lungul deceniilor, acest titlu a fost deținut de bărbați respectabili precum Dwayne Johnson, Hugh Jackman, Matt Damon, George Clooney, Jude Law, Pierce Brosnan, Brad Pitt și Harrison Ford.

„E un sentiment plăcut. Știi, toată lumea face gluma aia: Mike, este unul dintre lucrurile cu care, probabil, tu nu te vei alege. Dar e un club în care e bine să fii”, a declarat actorul pentru revista People

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Michael B Jordan a fost vedeta celor două filme Creed, imaginate de Sylvester Stallone în continuarea seriei de succes Rocky. În Creed II, actorul american l-a avut ca partener de platou și adversar în ring pe pugilistul român Florian Munteanu. Big Nasty a stârnit interesul producătorilor de la Hollywood, după ce  fost introdus în lumea filmului de Eduard Irimia, promotorul galelor Local Kombat și Superkombat.

Cine e Michael B Jordan

Născut în Santa Ana, California, Michael B Jordan s-a mutat cu familia în Newark, New Jersey. În liceu a jucat baschet, dar a început să apară în diverse campanii publicitare ca model. Însă el voia să devină actor, meserie pe care a îmbrățișat-o imediat după liceu. Debutul său a fost în 1999, când a avut scurte apariții în serialele de televiziune Cosby și The Sopranos.

În 2001 a jucat în Hardball, alături de Keanu Reves, iar în 2003 l-a înlocuit pe Chadwick Boseman în serialul All My Children. În 2013 a fost numit „tânărul Denzel Washington”, după prestația din drama Fruitvale Station.

Florian Munteanu, la lansarea filmului Creed II. FOTO: Getty Images

În 2015 a apărut în filmul Creed, iar în 2018 a continuat povestea în Creed II. Primul film a avut încasări de 173 de milioane de dolari, însă al doilea a reușit să strângă peste 241 de milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Olimpia Melinte, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină: "Mi-a fost foarte rău la început"

  • Michael B Jordan, cel mai sexy bărbat în viață în 2020. „E un sentiment plăcut”

related posts

Modifică setările cookies