Michelle Yeoh a devenit mireasă la 60 de ani. Actrița s-a căsătorit cu fostul șef de la Ferrari, după 19 ani de logodnă


Michelle Yeoh și Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, s-au căsătorit, după o logodnă care a durat 19 ani. Evenimentul a avut loc la Geneva, în Elveția.

Tag-uri:

Anul 2023 este anul lui Michelle Yeoh. După ce a câștigat premiul Oscar la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol principal”, vedeta a ajuns și la altar, aceasta s-a căsătorit după o logodna de 19 ani cu Jean Todt, fostul șef de la Ferrari.

Actrița a publicat pe Instagram o serie de fotografii de la cel mai important eveniment din viața ei, inclusiv o imagine în care actrița admiră verigheta purtată de Jean Todt.

„19 ani și DA!! suntem căsătoriți!!”, a scris actrița în dreptul acelor imagini postate pe contul său de Instagram.

Potrivit celor de la People, ceremonia avut loc în orașul elvețian Geneva, iar Michelle Yeoh a purtat un compleu alb, compus dintr-o bluză din mătase şi o fustă lungă cu volane. În același timp, Jean Todt, fostul director al echipei de Formula 1 Ferrari, în vârstă de 77 de ani, a purtat un costum albastru.

Printre invitații de onoare s-a numărat și Felipe Massa, un fost pilot al echipei Ferrari și un apropiat al cuplului Yeoh – Todt. Acesta a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini, printre care și programul ceremoniei din care rezultă că Michelle Yeoh şi Jean Todt au fost logodiți timp de 6.992 de zile înainte să se căsătorească.

„Ne-am întâlnit la Shanghai pe 4 iunie 2004. Pe 26 iulie 2004, J.T. a cerut-o în căsătorie pe M.Y. şi ea a spus ‘Da!’. Astăzi, după 6.992 de zile, pe 27 iulie 2023, la Geneva, înconjuraţi de rude şi prieteni minunaţi, suntem bucuroşi să sărbătorim acest eveniment special împreună”, au precizat mirii în acel mesaj.

Sursă foto:Instagram/ shutterstock

  • Michelle Yeoh a devenit mireasă la 60 de ani. Actrița s-a căsătorit cu fostul șef de la Ferrari, după 19 ani de logodnă

related posts

Modifică setările cookies