Mick Jagger i-a cumpărat o casă iubitei sale, balerina Melanie Hamrick


Mick Jagger este topit după iubita sa, balerina Melanie Hamrick. Și pentru că o adoră, solistul trupei The Rolling Stones nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru mama băiețelului său. 


Vârsta nu a fost un impediment în calea iubirii lor, deși îi despart nu mai puțin de 43 de ani. Melanie Hamrick (34 de ani) și Mick Jagger (77 de ani) sunt părinții lui Devereaux, un băiețel în vârstă de patru ani. Relația lor a început în 2014, când Mick încă mai suferea după fosta sa iubită, creatoarea de modă L’Wrenn Scott, care s-a sinucis la 47 de ani. 

Melanie este balerină, însă anul trecut a renunțat la spectacolele pe care le susținea la Teatrul American de Balet pentru a petrece mai mult timp cu solistul și fiul lor. Sacrificiile ei au fost răsplătite pe măsură, iar cântărețul i-ar fi cumpărat de Crăciun o casă în Florida, scrie Page Six.

Bruneta făcea naveta între Marea Britanie, acolo unde locuiește solistul, și America, acolo unde profesa ea. Surse apropiate cuplului au declarat că îndrăgostiții vor petrece Sărbătorile de iarnă la Londra.

Vezi în galeria foto de mai jos cum arată iubita lui Mick Jagger

Rockerul Mick Jagger s-a iubit cu peste 4.000 de femei

Liderul trupei Rolling Stones are opt copii cu cinci femei diferite, iar primul lui născut este Karis Jagger, în vârstă de 49 de ani. Mick Jagger este în același timp tată, bunic și străbunic. 

Cânterețul a fost un adevărat sex-simbol în tinerețe. Printre femeile care i-au trecut prin pat se numără și Carla Bruni, soția fostului președinte francez Nicola Sarkozy. Biograful Christopher Andersen scrie în cartea intitulată “Mick”, că rockerul ar avea în palmares cel puțin 4.000 de femei. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

 

  • Mick Jagger i-a cumpărat o casă iubitei sale, balerina Melanie Hamrick

related posts

Modifică setările cookies