Microfonul pe care Cardi B l-a aruncat într-un fan la un concert, scos la vânzare pentru o sumă colosală


Încă de acum o săptămână, cântăreața internațională Cardi B se află în centrul unui scandal de proporții. Artista, stropită cu băutură de către un fan, a aruncat în public cu microfonul, iar acum acesta a fost scos la licitație pentru o sumă incredibilă!

Tag-uri: #Cardi B #microfon

În timp ce se afla pe o scenă din Los Angeles și cânta una dintre cele mai cunoscute piese pe care le are, Cardi B a fost stropită cu alcool de către un fan. Înfuriată, artista care a trăit în Bronx nu s-a putut abține și a aruncat cu microfonul după acesta. Drept urmare, soția rapperului Offset a fost cercetată pentru agresiune.

Imaginile de la concertul de la Drai’s Beachclub au devenit imediat virale, iar internauții au comentat în fel și chip gestul său. La mai bine de o săptămână de la incident, microfonul a fost scos la licitație, în mediul online, fiind vândut cu aproape 100.000 de dolari.

@goss.ie Cardi B was taking no prisoners over the weekend when she hurled her microphone at a concertgoer after they threw a drink at her ???????? #cardib #fyp ♬ original sound - Goss.ie

Multe voci spun că modul în care a procedat cântăreața nu a fost deloc normal și, mai mult decât atât, o femeie a acuzat faptul că a fost lovită de microfonul aruncat de Cardi B. Chiar și așa, autoritățile nu au făcut nimic în acest sens, iar plângerea acesteia a fost, în final, clasată.

Sursă foto: Captură TikTok/Profimedia

  • Microfonul pe care Cardi B l-a aruncat într-un fan la un concert, scos la vânzare pentru o sumă colosală

related posts

Modifică setările cookies