Mihaela Borcea, declarație de iubire pentru jumătatea ei: “Dragostea mea pentru tine e veșnică”


Mihaela Borcea și-a găsit liniștea în brațele fostului ei șofer, Sorin Rap. Fosta nevastă a lui Cristian Borcea este mai fericită ca niciodată și nu se sfiește să-și declare dragostea în văzul lumii. 


Recent, bărbatul de care este îndrăgostită de cinci ani de zile și-a serbat ziua de naștere, iar Mihaela a marcat momentul printr-o postare pe contul de socializare. 

“La mulți ani, iubitule! Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!! Îți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!”, a scris Mihaela pe contul de Facebook, acolo unde a postat și câteva imagini cu iubitul ei. 

La mulți ani, iubitule! ???????? Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea...

Publicată de Mihaela Mariana Borcea pe Duminică, 22 noiembrie 2020

Mihaela și Cristian Borcea au divorțat în 2011, după 23 de ani de mariaj și trei copii frumoși. Cei doi au rămas în relații bune, iar Mihaela se ocupă și-n prezent de afacerile fostului boss de la Dinamo. 

În 2015, au apărut primele zvonuri că afacerista ar trăi o frumoasă poveste de dragoste cu Sorin Rap, șoferul ei. Bărbatul este fost ofițer de poliție. Dacă la început a fost discretă cu viața ei privată și nu dat prea multe detalii, în ultimii doi ani Mihaela a decis să nu-și mai ascundă relația și să arate lumii cât de fericită este. Fosta doamnă Borcea postează ori de câte ori are ocazia fotografii din vacanțe alături de iubitul ei sau îi face acestuia declarații de dragoste în zilele aniversare.

Fotografii: Facebook

Vezi și VIDEO: 

 

 

 

  • Mihaela Borcea, declarație de iubire pentru jumătatea ei: “Dragostea mea pentru tine e veșnică”

related posts

Modifică setările cookies