Mihai Bendeac, val de reacții după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă


Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară, acesta fiind în atenția publicului larg atât datorită talentului său, cât și grație modului unic de exprimare. Vedeta nu ține cont de nimic atunci când își exprimă punctele de vedere și mereu este asumat în deciziile și declarațiile sale. 


Mihai Bendeac a fost de multe ori în centrul atenției, însă acum a uimit pe toată lumea datorită celor mai recente postări de pe Instagram. Actorul a colaborat cu un  brand de lenjerie intimă, motiv pentru care s-a fotografiat aproape complet dezbrăcat. 

Cu acest prilej, Mihai Bendeac a postat pe rețelele de socializare și un mesaj în care a dezvăluit că trece printr-o perioadă de tranziție în care mănâncă sănătos și face sport:

„Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt. Încă nu sunt. M-am pus pe treabă în mod serios și programatic de aproximativ două luni, Mai am de slăbit, mai am de lucrat. Un aspect din treaba asta este, însă, altul! Toată această rigoare a mâncatului, ambiția de a face sport și în zilele în care mai bine mori decât să mergi la sală, durerea pe care o depășești, toate acestea reprezintă un mic incredibil care-ți schimbă complet paradigma. Sincer… Până și depresiei îi este din ce în ce mai greu să își arate colții…”, a spus Mihai Bendeac.

Unii au apreciat curajul lui Bendeac, în timp ce alții au considerat că trupul artistului nu este prea bine definit:

„Orice faci pentru tine, pentru sănătate, pentru „ochi”, pentru artă, merită orice efort!! Bravo Mihai!!! Îmi place mult ca ești mai ok cu tine. Un mare pas înainte. Nu te lăsa!! Asta dincolo de haine. Să fii bine tu cu tine!!!!”, „Indiferent de criticile aduse acestui om, timpul ne va dovedi că a fost, este și va fi un actor mare”, „Nea Mihăiță, pentru cine dai explicații? Crezi că interesează pe cineva ce ai postat? Sau pe tine te interesează cine dă hate și de ce?” „Ești tare drăgălaș! Atât că sigur acest comentariu o să-l citească și soțul meu pe care îl salut pe această cale”.

Sursă foto: Mihai Bendeac/Instagram

  • Mihai Bendeac, val de reacții după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă

related posts

Modifică setările cookies