Pentru o noapte de cazare clienții plătesc între 250 de lei și 350 de lei, iar cântărețul spune că nu va umbla la prețuri nici vara asta. Mihai Trăistariu a postat recent un mesaj pe Facebook în care își anunța urmăritorii că este în căutarea unei cameriste.

„Caut cameristă pentru Mamaia Nord. Preferabil să locuiască în stațiune. Perioada 15 iunie – 15 septembrie”, a scris artistul care a adăugat și e-mailul unde poate fi contactat.

Interpretul hitului Tornero a dat și câteva detalii despre salariu.

„Salariul îl negociez, în funcție de unde vine. Până acum, în ultimii patru ani, am plătit lunar un salariu de 2.500 de lei, plus carte de muncă, nu știu dacă anul acesta o să îl mai cresc, o să văd, depinde cine mă sună și ce zice. Nu rămâne nimeni la mine pe termen lung pentru că fiecare vrea un job pentru tot anul, iar eu am nevoie de cineva fix trei luni, cât durează sezonul estival. Nu iau cu probă de lucru, îmi spune fiecare pe unde a mai lucrat, pe la alte hoteluri sau pe la alte apartamente, angajez pe bază de experiență”, a explicat el pentru Playtech.

Cântărețul a explicat că persoana angajată nu va avea mult de muncit, ci doar 2-3 ore pe zi.

„Camerista nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi, trei luni pe vară. La cele șase apartamente pe care le am în Mamaia Nord, la ora 11.00 turiștii eliberează camerele, iar la ora 14.00 vin ceilalți, așa că femeia va avea la dispoziție trei ore, în care trebuie să facă ordine și curățenie în 2, în 3 sau în 4 apartamente, depinde câte se eliberează în acea zi. (…) Vor fi și zile libere, când nu se eliberează niciun apartament, cam 2-3 lunar. În principiu, sunt și sâmbete și duminici în care se eliberează, așa că se lucrează și atunci. Oricum, are mult liber, ca să vii la ora 11.00 și să pleci la ora 14.00, nu știu ce job este ăsta, adică, nu te trezești dimineață, iar de la ora 14.00 ai liber, nu este ca la hotel, unde stai o zi întreagă. Aici, ai terminat, pleci acasă”, a mai spus Trăistariu potrivit sursei menționate mai sus.

Mihai Trăistariu a subliniat că nu cere cazier, nu este interesat de studii, ci vrea doar o doamnă cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani, care să aibă experiență în domeniu.

În 2023, cunoscutul artist a făcut un nou împrumut bancar pentru încă patru garsoniere în Năvodari.

Pentru a acoperi costurile celor patru apartamente a decis să facă un nou împrumut bancar, care se ridică la peste 300.000 de euro.

„Am decis să mă încumet să fac un nou împrumut bancar a cărui rată să se învârtă în jurul a 5.000 de euro, lunar. Am bătut palma cu o firmă de specialitate din București, iar de la vară nu voi mai avea șase garsoniere de închiriat turiștilor mei, ci zece! Nu voi mai avea avea eu bătaia de cap pe care o am de ceva ani cu primele șase. Adică, fără angajați, fără cărți de muncă, fără taxe mari de plătit la stat. În plus, cele patru noi garsoniere sunt la un nivel de confort cu totul aparte, cu spa și acces la magazine, ceea ce le va plasa și la un alt nivel al chiriei pe care cei interesați vor trebui s-o achite. Sunt însă sigur că vor fi bine primite!”, a precizat anul trecut Mihai Trăistariu pentru canal33.ro.

Fotografii: Facebook