Milla Jovovich, schimb de roluri cu fiica ei, Ever Gabo. Cum a fost să aibă iar 13 ani


La 45 de ani, Milla Jovovich a dat în mintea copiilor săi. Și bine a făcut, fiindcă fanilor le-a plăcut la nebunie.


Cu trei fete pe cap, cea mai mică în vârstă de un an și o două luni, Milla Jovovich se declară cu mândrie casnică de meserie. Actrița de 45 de ani a ajuns acum celebră în TikTok-urile fiicei de 13 ani, Ever Gabo. Cele două s-au jucat de-a mama și de-a fiica, însă au făcut schimb de roluri, spre deliciul fanilor.

În cele din urmă am cedat și am făcut un tiktok cu @evergaboanderson. Cred că fac o impresie bună despre ea, însă a ei este mult peste, după părerea mea”, a scris actrița pe instagram, unde a promovat clipul.

 

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Fanii ei au fost încântați de clip și i-au cerut să facă mai multe.

Cele două au făcut schimb de roluri și în carieră. Dacă mama a lăsat-o mai moale cu actoria în ultimii ani, din cauza celor două sarcini, fiica ei este o stea în ascensiune.

Anul trecut, micuța actriță a fimat pentru uriașa producție Black Widow (Văduva neagră), în care Scarlett Johansson are rol principal. Ever Gabo o joacă pe agenta Natasha Romanoff în adolescență și a primit aprecieri din partea echipei de filmare.

Recent, Milla Jovovich a dezvăluit pe rețelele sociale că a făcut pe șoferul pentru noua stea a cinematografiei, care avea filmări pentru producția Disney Peter Pan & Wendy.

Noua mea carieră de chaprone (escortă – n. red.). În drum spre platourile de filmare, însă nu ca o celebritate, de data asta. Mă asigur că noua celebritate, fiica mea Ever Gabo, rămâne dulce, echilibrată și sănătoasă în timp ce lucrează la noul ei film”, a scris actrița pe Instagram.

Milla Jovovich mai are două fete, Dashie Edan (5 ani) și Osian Lark Elliot (14 luni), cu soțul ei, Paul W.S. Anderson. Partenerul ei de viață este și regizorul seriei Resident Evil, care i-a adus actriței faimă internațională.

Milla Jovovich a mai fost căsătorită de două ori. Prima dată, cu actorul Shawn Andrews, cu care s-a măritat în 1992 la vârsta de 16 ani. Mama ei a intervenit și a anulat căsătoria. A doua oară, în perioada 1997-1999, cu actorul și regizorul Luc Besson.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: ShARE în Bucate: Supă rapidă de pește

  • Milla Jovovich, schimb de roluri cu fiica ei, Ever Gabo. Cum a fost să aibă iar 13 ani

related posts

Modifică setările cookies