Millie Bobby Brown și fiul lui Bon Jovi s-au lodogit. Cum au dat vestea cea mare fanilor: "Te-am iubit trei veri"


Millie Bobby Brown și fiul lui Bon Jovi, Jake, s-au logodit după aproape trei ani de relație. Vestea a fost dată de cei doi prin intermediul unei fotografii publicate pe rețelele sociale.


Actrița din Stranger Things, în vârstă de 19 ani și Jake Bongiovi, în vârstă de 20 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani, pe care nu au ținut-o departe de ochii lumii. Cei doi au apărut adesea împreună și au împărtășit cu fanii momente din viața lor personală, fapt pentru care nu este de mirare că au împărtășit cu aceștia și bucuria cauzată de logodnă lor.

Cei doi au publicat pe Instagram fotografii făcute pe plaj, îmbrățișați, în care se vedea clar inelul cu diamant de pe inelarul actriței.

"Te-am iubit trei veri, dragă, le vreau pe toate", a scris Millie Bobby Brown în dreptul fotografiei cu fiul lui Bon Jovi.

La rândul său, Jake Bongiovi a publicat două fotografii cu Millie Bobby Brown, la care a adăugat descrierea: "Pentru totdeauna".

La vederea imaginilor, fanii au fost exaltați și le-au urat acestora multă fericire:

"Felicitări", "Cea mai bună veste, felicitări", "Incredibil, felicitări", "Cât de drăguț, plâng pentru voi doi. Vă iubesc".

Sursă foto: Instagram, Getty

  • Millie Bobby Brown și fiul lui Bon Jovi s-au lodogit. Cum au dat vestea cea mare fanilor: Te-am iubit trei veri

related posts

Modifică setările cookies