Mimi Brănescu, creatorul Las Fierbinți: „Ăsta e un regret al meu,că poate noi am legalizat cocălăreala!“


Mimi Brănescu este scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc.


Scenaristul Mimi Brănescu a declarat recent, într-un interviu pentru Știrile ProTv, că nu crede că România adevărată este cea prezentată în serialul Las Fierbinți.  Marele său regret este că mulți oameni nu înțeleg cu adevărat care este mesajul transmis în serial. 

„E o lume a mea. Lumea în care am trăit. Nu sunt ei aici, dar eu oameni că ei cunosc. Cu oameni că ei am copilărit. E e o bucată de România. Iubită de mine, dar și făcută de râs. Nu e reprezentativ. Multă lume zice: domnule, e exact cum suntem noi. Nu, noi nu suntem așa. Aici sunt exagerate lucrurile puțin. Sigur că există și un bețiv, există și o curvă, dar nu cred, nu vreau să cred că așa e România. Poate că noi am legalizat, asta e un regret al meu, că noi am legalizat cocălăreala. De unde înainte cocalarul era într-un colț și era jenat, acum dacă îi spui cocalarule e o mândrie cumva. Să zic da bravo, mă, ce ai făcut boss?”

 

Mimi Brănescu a mărturisit că în replicile amuzante din searial se ascund realități dure, chiar tragice, din România, cum ar fi revolta Aspirinei față de clasa politică din România sau poezia lui Celentano, difuzată de 1 Decembrie 2016.

“Nici nu știu cum e mai onest, să mă bucur că se uită toată lumea sau să trag un semnal de alarmă că nu e pentru toată lumea. Eu nu cred că România e cea din serial. Noi am arătat cum nu e. Așa nu. Eu scriu de 7-8 ani. Și sunt copii care au crescut cu chestia asta în cap. Cu bă, mânca-ți-aș! Bă, ești prost, ba ești nebun. Ce ai făcut Bobiță? Nu e așa. Ar trebui cineva să spună că nu e așa.”, a mai declarat Mimi Brănescu.

Vezi interviul pe larg AICI

 

  • Mimi Brănescu, creatorul Las Fierbinți: „Ăsta e un regret al meu,că poate noi am legalizat cocălăreala!“

related posts

Modifică setările cookies