Minune de Crăciun: a născut la 9 zile după ce a aflat că e însărcinată!


Lauren Chalk (28 de ani), o americancă din statul Tennessee, a devenit în premieră mamă la începutul lunii decembrie, asta după ce a aflat că e însărcinată în 38 de săptămâni abia la finalul lui noiembrie.


,,E cel mai frumos cadou de Crăciun de la Iisus încoace”, a declarat femeia după ce l-a născut în stare perfectă de sănătate pe micuţul Wyatt. Cum a fost însă posibil ca Lauren să afle că are un copil în pântece doar cu câteva zile înainte de a intra în travaliu? Ei bine, Lauren Chalk s-a confruntat în trecut cu două avorturi spontane şi, în plus, suferă de sindromul ovarelor polichistice (care duce la cicluri menstruale neregulate).

Acestea sunt motivele pentru care americanca nu şi-a dat seama că e gravidă decât în ultima lună de sarcină. Astfel, înainte de Ziua Recunoştinţei, la finalul lunii noiembrie, Lauren s-a dus la doctor mai mult la insistenţele mamei sale, care a văzut-o prea „nervoasă”, iar surpriza plăcută de la ecografie a fost una uriaşă. ,,Având în vedere istoricul meu, nu credeam că mai pot deveni mamă. Partea bună e că n-am avut prea mult timp să ne stresăm. Cred că Dumnezeu a planificat totul în acest fel”, a recunoscut Lauren Chalk după ce a născut un băieţel de 2,5 kilograme.

Conform specialiştilor în medicină, una din 500 de femei se confruntă cu o sarcină ascunsă, care e descoperită în cele din urmă la aproximativ 20 de săptămâni, cazul lui Lauren Chalk fiind unul de o raritate ieşită din comun.

  • Minune de Crăciun: a născut la 9 zile după ce a aflat că e însărcinată!

related posts

Modifică setările cookies