Mira a fost implicată într-un accident rutier: „Nu e vina mea”. Cum s-a produs incidentul și în ce stare se află artista


Mira a trecut prin momente de groază, în urmă cu doar câteva ore, atunci când a fost implicată într-un accident rutier. După ce și-a revenit, artista le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat, fiind extrem de supărată de pagubele provocate.

Tag-uri:

Mira a fost la doar un pas de tragedie, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Aceasta se afla la volan, când, conform spuselor acesteia, un bărbat nu i-a acordat prioritate și a lovit-o. Cum daunele sunt destul de mari și vor trebui să fie reparate, Mira va fi nevoită, o perioadă, să se deplaseze fără mașină.

Mira i-a anunțat pe cei din mediul online că este bine, deoarece acest aspect este cel mai important și, mai mult decât atât, a dat de înțeles că ultima perioadă din viața ei a fost una destul de agitată, deoarece s-ar fi confruntat cu mai multe probleme.

„Sunt bine, asta contează, mulțumesc, Doamne Doamne, că se putea și mai rău! Dar eu nu mai am mașină acum. Păi, ce fac? Un nene nu s-a asigurat, mă. Nu e vina mea, asta, dacă vă întrebați, nu e vina mea. Eu circul pașnic, pe treaba mea, nu am treabă cu nimeni, au alții treabă cu mine.

Și uitați-mă pe mine, cu plânsul în gât, panicată la volan, în timp ce mă duceam la radio, să cânt piesa din copilărie. Băi, frate, niște momente din astea. Mă încearcă Dumnezeu, ceva de speriat, să vadă cât poți să duci. Pot, mă, pot”, a spus Mira, pe contul ei de Instagram.

Deși accidentul nu este un eveniment de dorit, Mira are și un motiv de bucurie, datorită iubitului ei, Levi Elekes. Luna aceasta, îndrăgostiții vor aniversa doi ani de relație, iar totul pare că se duce într-o direcție din ce în ce mai serioasă.

După ce, o perioadă, a ținut relația pentru ea, Mira l-a prezentat comunității sale din mediul online pe Levi, dar a continuat să fie la fel de discretă, așa cum a făcut-o de fiecare dată. 

 

Sursa foto: Instagram I Mira

  • Mira a fost implicată într-un accident rutier: „Nu e vina mea”. Cum s-a produs incidentul și în ce stare se află artista

related posts

Modifică setările cookies