Mira, superbă într-un costum de baie cu inserții transparente! Reacția fanilor: „Frumusețe pură! Mira divina e aici!”


Mira are peste 1,2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram și este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din România. 


Pe lângă succesul pe plan muzical, artista are noroc și-n dragoste. Mira trăiește de aproape doi ani o frumoasă poveste de iubire alături de Levi Elekes.

Cei doi îndrăgostiți au petrecut Crăciunul la soare în Dubai și chiar dacă au revenit în țară, Mira încă visează la vacanță.

Recent, artista a postat câteva imagini din Dubai, iar fanii nu au mai contenit cu laudele. Artista s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie cu inserții transparente și și-a etalat silueta suplă. 

„Așa trebuie să învețe bărbații noștri sa facă poze!”;

„Pffoooaaaa! A 2-a poză e de profil și a 3-a e de trimis la dușmani ca să crape de ciudă!”;

„Superbă în toate pozele! Ești deosebită”;

„Frumusețe pură! Ești irezistibilă în toate”;

„Mira divina e aici!”, sunt doar câteva dintre imaginile postate de artistă pe contul de socializare. 

Mira și Levi formează un cuplu de aproape 2 ani, iar artista îi face deseori declarații de dragoste iubitului în mediul online.

„În 30.06.95 se năștea acest bărbat care mi-a demontat toate ideile pe care le aveam vis a vis de bărbați, mă rog, de unii ca de alții tot aceleași idei am. Nu am crezut că o să pot sa iubesc din ce în ce mai tare odată cu timpul, până acum am pățit fix inversul. M-am rugat mult să întâlnesc un om ca el și uite că de câte ori m-am rugat sincer lucrurile chiar s-au întâmplat. Învăț constant ceva de la el, creștem împreuna, văd asta, si motivul pentru care share-uiesc cu voi ce simt este că văd că primesc atâtea mesaje frumoase că vă bucurați de fericirea noastră și vreau să știți că iubirea aia adevărată chiar există. Te iubesc și la mulți ani, inimaaaa @levi.elekes abia aștept să îmbătrânim împreună”, este mesajul emoționant scris de Mira anul trecut în vară, când iubitul ei a împlinit 28 de ani. 

Fotografii: Instagram

  • Mira, superbă într-un costum de baie cu inserții transparente! Reacția fanilor: „Frumusețe pură! Mira divina e aici!”

related posts

Modifică setările cookies