Videoclipurile postate pe rețelele sociale o aveau pe artistă în centrul atenției, înconjurată de fani entuziasmați cu blițurile telefoanelor aprinse. Aceasta nebunie a culminat vineri seara la un local din București, unde atmosfera a fost de-a dreptul spectaculoasă. Zeci de oameni prezenți au înconjurat-o pe Misha Miller în timp ce interpreta live piesa „Mamma Mia”.

Nebunia „Mamma Mia” a început odată cu lansarea inițială a piesei de către artistul The Limba, fiind ulterior preluată de Dyce, care a adăugat versuri în limba spaniolă. Misha Miller a lansat versiunea în limba română, toate aceste variante bucurându-se de un succes răsunător, acumulând milioane de vizualizări în doar câteva zile de la postare.

Datorită popularității și cererilor intense ale fanilor pentru o versiunea integrală a piesei „Mamma Mia”, Misha Miller, alături de The Limba, Andro și Dyce, au decis să lanseze oficial piesa cu versuri în limba română și spaniolă.

Evenimentul a fost filmat cu drona, iar filmarea spectaculoasă poate fi vizualizată pe pagina de Instagram a Mishei Miller.