Miss Filipine, apariție irezistibilă în costum de baie. Asemănarea izbitoare cu Kendall Jenner


Concursul Miss World Philippines 2022 s-a desfășurat pe 5 iunie, iar câștigătoare a fost aleasă o tânără de 21 de ani, Gwendolyne Fourniol. Judecând după trăsăturile feței, unii internauți au comparat-o pe frumoasa filipineză cu modelul american Kendall Jenner. 


Cu o silută de sirenă și cu un chip angelic fermecător, Gwendolyne Fourniol a reușit să învingă alte 35 de concurente la Miss World Philippines 2022. Tânăra s-a născut și a crescut în Franța. Mama ei este filipineză, iar tatăl francez. Ea spune că nu a visat niciodată să devină o regină a frumuseții. 

Doar prin încurajarea mamei ei și după ce s-a mutat în Filipine, Gwendolyne a participat la primul concurs de Miss din viața ei. Și-a făcut debutul pe scena concursului local anul trecut, unde a ajuns în top 15.

După ce vestea despre cea mai frumoasă femeie din Filipine s-a răspândit rapid, internauții au observat imediat asemănarea ei izbitoare cu modelul american Kendall Jenner (26 de ani). Ovalul feței, forma nasului, ochii căprui, culoarea părului, sunt doar câteva trăsături comune care te fac să spui că sunt „ca două picături de apă”. 

Surprinzătoare este și opțiunea lor pentru costume de baie, aproape identice. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Gwendolyne a lucrat cu Fundația pentru Asistență, Cercetare și Dezvoltare Educațională (ERDA), o organizație non-profit, care trimite copiii defavorizați la școală. 

România s-a retras de la concursul Miss Univers 2022. Organizatorii au dat anunțul prin intermediul contului oficial de Instagram pe 27 mai.

„După multă deliberare, regretăm să vă informăm că a trebuit să întrerupem ediția de anul acesta a Miss Univers România”, este o parte din mesajul transmis. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ gwendolynefourniol

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte - Vedetă in Spania

  • Miss Filipine, apariție irezistibilă în costum de baie. Asemănarea izbitoare cu Kendall Jenner

related posts

Modifică setările cookies