MissBumbum 2023 a făcut furori pe plaja Copacabana. Brazilianca a purtat un costum de baie aproape inexistent


Lari Sumpani este o braziliancă seducătoare, în vârstă de 24 de ani, care a câștigat anul acesta concursul MissBumbum 2023. Modelul se poate mândri cu o siluetă de invidiat, iar pozele ei de la plajă stârnesc mereu entuziasmul urmăritorilor ei. 

Tag-uri:

Recent, brazilianca Lari Sumpani s-a relaxat pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro și a făcut un adevărat spectacol, defilând într-un costum de baie roșu. Ea și-a etalat posteriorul bombat în diferite ipostaze, iar reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară.

„Ce femeie!”, „Ce corp incredibil!”, „Prea frumoasă”, Ești minunată”, sunt doar câteva dintre mesajele admiratorilor. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Miss Bumbum este un concurs anual de frumusețe, organizat în Brazilia, pentru a premia fata cu cel mai sexy posterior. Lansată de jurnalistul și antreprenorul Cacau Oliver, competiția are 27 de concurente, fiecare dintre acestea reprezentând unul dintre cele 27 de state ale țării. Câștigătoarea primește 50.000 de reali brazilieni (aproximativ 22.000 dolari) și devine persoană populară în Brazilia. 

Lari Sumpani are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram/ Lari Sumpani

  • MissBumbum 2023 a făcut furori pe plaja Copacabana. Brazilianca a purtat un costum de baie aproape inexistent

related posts

Modifică setările cookies