Modelul cu cea mai bizară siluetă. Și-a lucrat corpul într-un mod incredibil, încât a ajuns de râsul internetului


Din dorința de a avea o siluetă sculptată, multe femei se apucă să tragă de fiare la sală. De multe ori însă nu execută corect exercițiile de fitness sau consideră că trebuie să-și lucreze corpul până când va fi vizibil fiecare mușchi.  Un model Instagram din Marea Britanie a ajuns să fie criticată pentru aparițiile ei în costum de baie, care în viziunea unor internauți nu par deloc atrăgătoare. 


Maya Abou Rouphael și-a câștigat popularitatea pe rețelele sociale, în calitate de model fitness. Modul în care își expune abdomenul cu pătrățele pe Instagram i-a siderat pe unii internauți. Mulți cred că tânăra a exagerat cu antrenamentele sau că nu le-a executat corect. 

„Nu înțeleg ce vedeți frumos aici, nu am văzut așa abdomen”, „A devenit o femeie deformată”, „Parcă ar fi bărbat”, „Ai cam exagerat”, sunt doar câteva reacții pe care le-au stârnit imaginile de mai sus. 

Maya Abou Rouphael nu duce însă lipsă de admiratori și chiar și-a făcut cont pe platforma Only Fans. 

„Se vede că ai depus un efort colosal pentru a avea un asemenea corp”, Ești din altă lume, femeie!”, „Ești perfectă”, sunt doar câteva dintre mesajele urmăritorilor. Influencerița are peste 500.000 de faloweri pe Instagram. 

Maya adoră să-și etaleze formele în ținute mulate, pentru a-și scoate în evidență atuurile fizice.  

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Sursă foto: Instagram/maya_abou_rouphael

Vezi și: 

  • Modelul cu cea mai bizară siluetă. Și-a lucrat corpul într-un mod incredibil, încât a ajuns de râsul internetului

related posts

Modifică setările cookies