Modelul cu cea mai mică talie s-a mutat mai aproape de idolul ei, Kim Kardashian. Ucraineanca e schimbată total


Alena Omovich, modelul Instagram cu cea mai mică talie, și-a surprins fanii cu cele mai recente imagini. Tânăra s-a mutat în Los Angeles, mai aproape de idolul ei, Kim Kardashian. 


Alena Omovich este o tânăra fără inhibiții, cunoscută printre modelele cu cea mai mică talie din showbiz-ul ucrainean. Ea s-a remarcat pe rețelele sociale cu imagini incediare în costum de baie, etalându-și formele ireale. Alena nu ascunde faptul că a apelat la operații estetice pentru a obține o talie de viespe. 

După ce o bună perioadă de timp, contul ei de Instagram a fost blocat din cauza conținutului indecent, iată că Alena Omovich se reinventează și începe să posteze noi fotografii în ținute provocatoare. Modelul și-a vopsit părul blond, iar urmăritorii ei bănuiesc că a mai dat câteva kilograme jos. Alena este extrem de slabă într-un video în care face sport, astfel încât i se pot observa foarte bine impaturile fesiere. (vezi video aici)

Unii urmăritori i-au atras atenția că a cam exagerat cu operațiile estetice: 

„Nu i-am scris niciodată un comentariu acestei fete, dar deja îmi pare rău pentru ea. Ești atât de drăguță și, evident, o persoană bună. De ce ai nevoie de implanturi, nu se vede deloc frumos”; „Nu ți-e milă de tine?”; „Degeaba îi dați sfaturi, se vede că fata face ce vrea ea cu corpul ei”; „Vă rog frumos, ajutați-o! E clar că are nevoie de o consultație la psiholog”.

Sursă foto: Instagram/ Alena Omovich

Vezi și: Românii au talent 2023: Olya și Valera, Golden Buzz-ul Andrei

  • Modelul cu cea mai mică talie s-a mutat mai aproape de idolul ei, Kim Kardashian. Ucraineanca e schimbată total

related posts

Modifică setările cookies