Monica Anghel, despre Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 


Monica Anghel și Marcel Pavel au obținut un rezultat foarte bun în 2002 la Eurovision, atunci când s-au clasat pe Locul 8 cu piesa "Tell me why".
 


Mai bine de 20 de ani mai târziu, România nu a obținut niciun punct la preselecțiile pentru finala Eurovision 2023 în urma participării lui Theodor Andrei. 
 
Pentru wowbiz, Monica Anghel a vorbit despre prestația acestuia și despre ce ai nevoie la Eurivision:
 
"E greu să spun ce i-a lipsit. Așa a fost să fie. Eu nu mă apuc să judec pe nimeni. Nu este treaba mea să judec pe nimeni. Acesta a fost rezultatul, mai departe nu mai e nimic de comentat. Să aruncăm cu noroi în oameni și cu pietre este simplu. Probabil că mai trebuie lucrat, să ne gândim ce trebuie să facem.

Eu cred că este foarte important să avem propria noastră identitate. Nu trebuie să îi copiem pe alții, nu trebuie să facem ce fac alții sau să ne uităm cum a rătat și cum a cântat un câștigător și să credem că aceea este rețeta.

Nu, pentru că trebuie în primul și în primul rând să transmiți emoție că despre asta este arta. Arta înseamnă emoție și eu sunt convinsă că dacă reușești să transmiși emoție, indiferent de show sau neshow, se duce mai departe cum trebuie să se ducă", a mărturisit Monica Anghel, pentru WOWbiz.ro.

VEZI GALERIA FOTO

Monica Anghel s-a confruntat și ea cu anumite controverse, chiar dacă au fost legate de hotărârea ei de a slăbi. Mulți sunt de părere că ea a pierdut prea multe kilograme și face tot posibilul să nege ceea ce ar fi evident, și anume că e anorexică.

Am slăbit prea mult, în comparație cu ce? Sau cu cine? Nu înțeleg afirmațiile acestea. Eu mă simt perfect, care este problema? Sunt lucruri care nici mie nu îmi plac, dar îmi văd de drumul meu fără să îmi dau cu părerea… Am 51 de ani și îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt, cum sunt, ce fac. Este viața mea, nu viața altora”, a reacționat Monica Anghel.

În luna aprilie a acestui an, Monica Anghel a dezvăluit, în emisiunea Vorbește lumea, care au fost lucrurile la care a trebuit să renunțe pentru a-și atinge obiectivul. 

Vezi și video:

Fotografii: Monica Anghel Facebook/Instagram/ Theordor Andrei Instagram  / captură Pro Tv 

  • Monica Anghel, despre Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 

related posts

Modifică setările cookies