Monica Bellucci este acum o blondă seducătoare. Ce cred fanii actriței despre această schimbare de look


Actrița de origine italiană Monica Bellucci este un adevăra fashion icon, impresionând de fiecare dată cu look-ul său când se afișează în public. Recent, diva și-a uimit fanii cu o fotografie în care apare cu părul blond.


Se pare că schimbarea de look nu a fost o alegere personală, dar o cerință a producătorilor celui mai recent film în care joacă - „Fata din fântână”. 

Documentarul, care spune povestea actriței Anita Ekberg (Sylvia din La Dolce Vita) cu Monica Bellucci în rolul principal, va avea premiera mondială pe 30 noiembrie la Festivalul de Film din Torino. Cu această ocazie, Bellucci va primi premiul Stella della Mole. 

„Este o mare bucurie și emoție pentru mine să primesc Premiul Stella della Mole - a spus Monica Bellucci - Sunt onorată că filmul „Fata din fântână” va fi proiectat în premieră mondială la Torino, unul dintre principalele festivaluri de film din Italia, care deschide porțile către un nou tip de cinema, atent la inovații și la tineri autori din toată lumea, respectând tradiția grație retrospectivelor care oferă viziunea capodoperelor din trecut ”, a spus ea, potrivit repubblica.it. 

Fanii actriței au fost impresionați atât de look-ul vedetei, cât și de anunțul postat pe Instagram, legat de film. Aceștia i-au scris mii de mesaje:

„Ești uimitoare ca întotdeauna”, „Îmi place, dar îți stă mai bine brunetă”, „Te voi iubi mereu”, „Sunt recunoscător, mândru și fericit că vei veni în orașul meu! Cu siguranță voi fi acolo! Un vis care se împlinește”, au fost doar câteva dintre comentarii. 

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ monicabellucciofficiel

Vezi și: 

  • Monica Bellucci este acum o blondă seducătoare. Ce cred fanii actriței despre această schimbare de look

related posts

Modifică setările cookies