Monica Bellucci iubește din nou. Actrița italiană și regizorul Tim Burton au fost fotografiați împreună


Monica Bellucci iubește din nou. Frumoasa actriță, de origine italiană, a început o relație cu maestrul filmelor de fantezie, regizorul Tim Burton. Cei doi au vrut să-și țină ascunsă relația, însă au fost fotografiați împreună în Madrid.


Nimeni nu se aștepta la acest duo neobișnuit. Monica Bellucci, în vârstă de 58 de ani, este cunoscută pentru frumusețea debordantă și eleganța specifică femeii italiene, iar cineastul, în vârstă de 64 de ani, prin firea să excentrică de artist nu pare să facă parte din categoria bărbaților care i-ar putea fura inima fostei soții a lui Vincent Cassel.

Ei bine, potrivit presei tabloide britanice, cei doi formează un cuplu de patru luni deja, relație pe care au ținut-o secretă până când paparazzi și-au băgat nasul și au dat tot în vileag.

Cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână, în Madrid, și în timpul unui sărut pasional, imagini ce au confirmat zvonurile. Se crede că cei doi au început o relație după Lumière Film Festival, ce a avut loc în luna octombrie la Lyon, festival de film la care Monica Bellucci i-a înmânat regizorului Premiul pentru întreaga carieră.

Atât Monica Bellucci, cât și Tim Burton au trecut prin casnicii eșuate. Actrița a fost căsătorită timp de 14 ani cu Vincent Cassel, mariaj din care au rezultat și doi copii, Deva, în vârstă de 18 și Leonie, în vârstă de 12 ani. La rândul său, Tim Burton a avut un mariaj de 13 ani cu Helena Bonham Carter, având, de asemenea doi copii, un băiat de 19 ani, pe nume Billy și o fată de 15, pe nume Nell.

Sursă foto: Getty, Profimedia

Vezi și:


  • Monica Bellucci iubește din nou. Actrița italiană și regizorul Tim Burton au fost fotografiați împreună

related posts

Modifică setările cookies