Monica Bellucci este una dintre cele mai frumoase femei, iar fiica sa îi calcă pe urme. Deva are o frumusețe rară


Așa cum era de așteptat, fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel, Deva, este o tânără extrem de frumoasă care atrage mereu atenția cu frumusețea sa. 


La numai 15 ani, Deva îi calcă pe urme mamei sale, a devenit imaginea parfumului Dolce Shine și impresionează cu frumusețea ei cele mai renumite agenții de modelling, dar mama sa insistă să se ocupe mai mult de școală. 

"A fost vorba despre o singură campanie. Ea merge la școală. Și-a dorit să încerce această experiență și a profitat de șansă care i-a fost oferită. Cred că a vrut să-și demonstreze că poate munci, că are capacitatea de a lucra precum adulții și că poate gestiona o posibilă carieră", a spus frumoasă actrița într-un interviu.

Citește și: Ce frumoasă e fiica Andreei Marin! Ana Violeta are 12 ani și se transformă într-o domnișoară

Pentru mama sa, Deva trebuie să se bucure de viață, să facă pași normali către viața de adult și să nu sară etapa adolescenței, așa cum s-ar întâmpla dacă ar arunca-o în brațele showbiz-ului: "Vrea să-și continue studiile și să experimenteze greutățile și frumusețea de a fi adolescentă", a mai spus mama sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profilo #devacassel . @d.casseluxxi . . . . #monicabellucci #vincentcassel

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

Deva Cassel este fiica cea mai mare a Monicai Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel. Ea are o sora mai mică, pe Leonie, alături de care a stat în izolare în Țara Bascilor.

Sursă foto: Instagram/ Profimedia Images

  • Monica Bellucci este una dintre cele mai frumoase femei, iar fiica sa îi calcă pe urme. Deva are o frumusețe rară

related posts

Modifică setările cookies