Monica Bîrlădeanu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Actrița a făcut schi nautic în vacanță: „Moldoveanca din mine nu se lasă”


Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai elegante prezențe feminine din cinematografia românească. În vârstă de 44 ani, actrița are un ten perfect și o siluetă de invidiat. Recent, ea a împărtășit cu fanii ei un video din vacanță, arătând că este și o fire foarte curajoasă. Actrița a făcut schi nautic, iar toată experiența a fost filmată. 


Monica Bîrlădeanu ne-a obișnuit cu aparițiile ei elegante, în ținute asortate, purtând multe bijuterii și pălărie. De această dată, fanii au fost surprinși să o vadă într-un echipament pentru schi nautic. Actrița s-a bucurat de o experiență nouă în vacanța petrecută în Grecia, pe insula Creta. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Monica Bîrlădeanu s-a amuzat după ce a văzut înregistrarea și a decis să posteze video-ul pe contul de socializare. „Moldoveanca din mine nu se lasă”, a comentat actrița un moment când se ridică din apă după o căzătură. 

Mai multe colege de breaslă i-au comentat la postare: 

„Vreau și eu să încerc!”, i-a scris colega ei, Dana Rogoz. (ambele joacă în serialul „Groapa”)

„Da, părea mai ușor. Acum știu de ce nu am încercat niciodată. Dar ție BRAVOOOO”, i-a comentat Ioana Ginghină

„Baaabe!!! Data viitoare încercăm împreuna? Să fie doua moldo bate apa”, a glumit Vichi Răileanu. 

 

Recent, PRO TV a început filmările pentru noul serial de ficțiune, ”Groapa”, iar Monica Bîrlădeanu interpretează rolul Manuelei, una dintre nurorile familiei Vlahu. În serial, personajul Manuela Vlahu are o fiică, pe nume Iolanda. 

 

Sursă foto: Instagram/ Monica Bîrlădeanu

Vezi și: 

  • Monica Bîrlădeanu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Actrița a făcut schi nautic în vacanță: „Moldoveanca din mine nu se lasă”

related posts

Modifică setările cookies