Monica Bîrlădeanu, fabuloasă în rolul Reginei Maria. Ce spune actrița despre filmul „Noaptea lui Vlad”: „E de mers în weekend cu copiii, vor înțelege câte ceva din istoria noastră”


Filmul „Noaptea lui Vlad”, care se lansează în cinematografele din țară pe 7 iunie, aduce în prim-plan actori români consacrați, precum: Filip Alexandru Munteanu, Monica Bîrlădeanu, Daniel Nuță, George Burcea, Giulia Anghelescu și alții. 


Daniel Nuţă, cunoscut pentru rolul din serialul „Groapa”, va interpreta un rol emblematic: Vlad Țepeș, iar Monica Bîrlădeanu va fi Regina Maria. Actrița a oferit admiratorilor ei primele detalii despre filmul „Noaptea lui Vlad”:

„Am jucat-o pe Regina Maria în @noaptealuivladfilmul care se lansează pe 7 iunie în cinematografe și vreau să vă spun că e o mare binecuvantare să ai șansa să joci un personaj atât de complex și de care a depins soarta României la un moment dat. Pentru că dacă astăzi avem o Românie, e și datorita ei. N-am vazut filmul încă, îl văd mâine la premieră, dar din scenariu, e de mers în weekend, cu copiii. Vor ieși de la film înțelegând câte ceva din istoria noastră și vor reține măcar 10 dintre figurile marcante care au condus țara sau au jucat un rol masiv de important în istorie”, a menționat actrița.

Vezi imagini video aici.

Povestea filmului „Noaptea lui Vlad” se concentrează pe relația dintre copilul din zilele noastre, Vlad, și domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Într-o împrejurare misterioasă, Cuza are ocazia de a-i povesti băiețelului o istorie ce va influența destinul acestuia, au anuțat producătorii, potrivit adevarul.ro.

Din distribuția filmului mai fac parte actorii Marian Olteanu și Filip Munteanu, cunoscuți publicului larg pentru rolurile lor în serialul „Clanul” de la PRO TV.

  • Monica Bîrlădeanu, fabuloasă în rolul Reginei Maria. Ce spune actrița despre filmul „Noaptea lui Vlad”: „E de mers în weekend cu copiii, vor înțelege câte ceva din istoria noastră”

related posts

Modifică setările cookies