Motivul bizar pentru care o tânără refuză să-și epileze mustața


Femeia cu mustață există! O cheamă Eldina Jaganjac, locuiește în Danemarca și are 31 de ani. În martie 2020, a aruncat la gunoi pensata și aparatul de ras și a decis să nu se mai epileze. Motivul? Părul facial o ajută să scape de pretendenții nedoriți. 


Tânăra spune că este jignită adesea pe stradă din cauza look-ului ei, însă acest lucru nu o deranjează. Eldina s-a obișnuit cu ideea că este “diferită”, pentru că nu respectă ritualurile de frumusețe. 

“Înainte să-mi las sprâncele și mustața să crească, am simțit că există opțiuni extrem de limitate pentru modul în care trebuie să arate femeile. În comparație cu bărbații, trebuie să cheltuim mai mulți bani și să pierdem mult timp pentru a ne aranja atunci când ieșim în public. Dacă un bărbat nu se bărbierește sau nu se pensează, nimeni nu observă. Nimeni nu comentează. Nu este este nimic ieșit din comun”, a declarat daneza, potrivit Metro UK.

Tânăra a explicat că înainte obișnuia să se nu simtă confortabil dacă atunci când ieșea din casă nu avea sprâncenele pensate sau nu mergea la sală dacă nu era epilată pe picioare. 

“Acum, am ales să mă concentrez pe sarcinile și obiectivele pe care trebuie să le îndeplinesc și mai puțin pe modul în care apar atunci când ies din casă. Nu-mi pasă dacă unii oameni de pe stradă mă plac sau nu, pentru că probabil nu-i voi mai vedea vreodată”, a mai spus tânăra care nu s-a mai epilat de un an. 

Noul look i-a sporit încrederea în sine și spune că principalul avantaj este faptul că acum scapă cu ușurință de pretendenții nedoriți. 

“Nu-mi pasă ce gândesc oamenii. Este o alegere personală și mi-aș dori ca oameni să nu mai fie preocupați de felul în care o femeie alege să arate. Unii mă opresc pe stradă și îmi spun că sunt cool, alții țipă la mine. La început a fost inconfortabil, dar dacă oamenii nu au altceva mai bun de făcut decât să țipe la mine, atunci așa să fie. Nu am de gând să-mi irosesc energia cu ei”, a mai spus Eldina. 

Fotografii: Instagram Eldina_jaganjac

Vezi și VIDEO: 

  • Motivul bizar pentru care o tânără refuză să-și epileze mustața

related posts

Modifică setările cookies