Motivul neobișnuit pentru care o femeie în vârstă de 36 nu a întreținut relații intime până acum: „Nu-mi place cuvântul sex”


Sonali Chandra are 36 de ani și, până la această vârstă, nu a întreținut niciodată relații intime. Femeia susține că primește semnale mixte din partea bărbaților, odată ce aceștia află că este virgină, deși ea vrea să le afle adevăratele intenții.


Sonali Chandra a crescut într-o familie conservatoare, în care a fost învățată că actul sexual trebuie să aibă loc doar între soț și soție și, din moment ce nu este măritată, nu și-a dus relațiile la acest nivel.

Mai mult decât atât, femeia a recunoscut că, până acum, a sărutat doar cinci bărbați, dar toți fug de lângă ea în momentul în care află că nu a făcut niciodată sex, însă ea își dorește ca, înainte de a ajunge cu ei în pat, să își dovedească adevăratele intenții.

Întrucât se apropie de 40 de ani și nu a avut niciun contact intim până acum, chiar și familia ei a renunțat la principiile pe care i le-a insuflat și o îndeamnă să „o facă mai repede”. Cu toate acestea, Sonali susține că va face sex doar cu bărbatul care o va cere în căsătorie.

„Prima dată când i-am spus vreodată unui tip că sunt încă virgină a fost când aveam 26 de ani. Tipul, care a fost primul pe care l-am sărutat, prima mea relație reală, a fost șocat. I-a căzut fața și a întrebat dacă voi fi virgină pentru totdeauna”, a dezvăluit Sonali, pentru Truly TV, conform Daily Mail.

În urma discuției, bărbatul respectiv a dispărut, la fel cum s-a întâmplat cu fiecare bărbat care a apărut, ulterior, în viața ei, lucru ce făcut-o să creadă, din ce în ce mai mult, că bărbații se gândesc doar la sex.

„Consider sexul sacru și special. De fapt, nici nu-mi place cuvântul sex, prefer a face dragoste. Voi fi gata [să fac dragoste] când voi avea un inel pe deget de la acel bărbat.

Creșterea mea strictă a avut un impact profund asupra vieții mele matrimoniale. Nu aveam voie să socializez, iar întâlnirile erau un mare nu, nu. Întâlnirea este o abilitate de viață și mi-a fost interzis să-mi dezvolt această abilitate în anii adolescenței și la facultate”, a mai precizat aceasta. 

 

Sursa foto: Profimedia Images

  • Motivul neobișnuit pentru care o femeie în vârstă de 36 nu a întreținut relații intime până acum: „Nu-mi place cuvântul sex”

related posts

Modifică setările cookies