Motivul pentru care Tom Cruise nu a venit la decernarea Premiilor Oscar. Cu cine nu a vrut să dea ochii


Tom Cruise a fost marele absent de la decernarea Premiilor Oscar. Deși el însuși nu a primit o nominalizare, filmul său Top Gun: Maverick a avut 7, inclusiv la categoria cel mai bun film al anului. 


Daily Mail a aflat că actorul în vârstă de 60 de ani a renunțat să participle la ceremonie ca să nu se întâlnească cu fosta sa soție, Nicole Kidman… chiar dacă au divorțat de mai bine de 20 de ani. 

Surse apropiate cuplului au dezvăluit atunci că despărțirea a avut loc din cauză că Nicole nu a vrut să devină membră a Bisericii Scientologice. Aparent același lucru s-a întâmplat și cu următoarea soție a lui Cruise, Katie Holmes.

Nicole Kidman și Tom Cruise nu au mai fost văzuți la evenimente comune de ani de zile. Actrița în vârstă de 55 de ani a venit însoțită de soțul ei, cântărețul Keith Urban, la ediția din acest an a Oscarurilor. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau pasional în public.

Kidman l-a întâlnit pe Cruise în 1990, când au jucat împreună în Days of Thunder. Avea numai 23 de ani la acea vreme și, venind din Australia, era necunoscută la Hollywood. Totul s-a schimbat în momentul în care a început povestea lor de dragoste, chiar în timpul filmărilor.

După 12 ani de căsnicie, Cruise și-a părăsit soția  în 2001, lăsând-o într-o stare de „șoc total”. El a cerut divorțul în același an, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Potrivit rapoartelor, adevăratul motiv pentru care a abandonat-o s-a datorat refuzului ei de a se alătura Bisericii Scientologiei.

În 2012, Kidman a vorbit despre despărțirea ei dureroasă de Cruise într-un interviu acordat revistei DuJour. „Am crezut că viața noastră împreună este perfectă. Mi-a luat foarte mult timp să mă vindec. A fost un șoc pentru mine”, a spus ea.

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

  • Motivul pentru care Tom Cruise nu a venit la decernarea Premiilor Oscar. Cu cine nu a vrut să dea ochii

related posts

Modifică setările cookies