Narcisa Balaban a spus tot adevărul despre scandalurile cu Guță de la TV: „Trebuie să recunosc”


Relația dintre Narcisa Balaban și Nicolae Guță a fost intens mediatizată ani la rând. Scandalurile dintre cei doi țineau primele pagini ale ziarelor, dar ce nu știu mulți este că cei doi aveau un alt mod de comunicare când nu se aflau în luminile reflectoarelor.


Povestea de dragoste dintre Narcisa și Guță i-a ținut pe români în fața micilor ecrane ani în șir, mai ales pentru că cei doi obișnuiau să își arunce cuvinte grele chiar în direct, fără să mai țină cont că sunt văzuți de o țară întreagă. Scandalurile celor doi aveau legătură, în mare parte, cu infidelitatea manelistului.

În cadrul unei emisiuni online, Narcisa Balaban a făcut mai multe dezvăluiri șocante din perioada în care s-a iubit cu celebrul cântăreț de muzică de petrecere. Bruneta, care s-a retras din lumea televiziunii, a mărturisit că a suferit foarte mult în perioada în care Nicolae Guță era într-o relație cu Dana Roba.

„Pe Nicolae Guță l-am cunoscut la o petrecere, la o nuntă, și acolo i-a dat eu dedicații, una, alta. Am mai schimbat o vorbă și el mi-a zis: ‘Mă Narcisa, chiar îmi ești o femeia așa, simpatică’, să-i las numărul de telefon.

Și i-am lăsat numărul de telefon, nici nu m-am gândit că el mă va suna. După aia am început să vorbim o lună, nu mai știu cât și ne-am reîntâlnit. De atunci am rămas împreună”, a spus Narcisa în cadrul unei emisiuni online.

Au trecut mulți ani de atunci, iar fosta soție a lui Nicolae Guță abia acum și-a făcut curaj să spună adevărul despre scandalurile de la TV în care era protagonistă. Înjurăturile și discuțiile deplasate erau, se pare, televizate sau regizate.

„Acum nu știu dacă e bine ceea ce zic, dar știi că emisiunile mondene, care erau pentru rating, cu înșelatul era pe bune, că m-a înșelat Guță, dar show-urile cu înjurături, vorbe deplasate, mai erau și regizate, trebuie să recunosc”, a mai spus Narcisa pentru sursa amintită.

Foto: Facebook/ Nicolae Guță, Facebook/Narcisa Balaban

  • Narcisa Balaban a spus tot adevărul despre scandalurile cu Guță de la TV: „Trebuie să recunosc”

related posts

Modifică setările cookies