Natalia Barulich, apariție incendiară! Fosta lui Maluma a împlinit 30 de ani și a pozat super sexy


Natalia Barulich este una dintre cele mai sexy prezențe din mediul online. Bruneta cu forme perfecte are peste 3,8 milioane de fani pe contul de Instagram, pe care îi răsfață zilnic cu poze în ipostaze provocatoare. 


Natalia Barulich a impresionat și câțiva bărbați celebri, iar printre cei cu care s-a iubit se numără Maluma, celebrul artist columbian, dar și Neymar Jr., atacantul celor de la PSG. 

Americanca de origine croată se împarte între modelling și muzică. Contractele de publicitate, dar și show-urile la care merge în calitate de DJ, îi rotunjesc veniturile considerabil. 

Fotomodelul a împlinit 30 de ani, ocazie cu care le-a făcut fanilor o nouă surpriză sexy. Bruneta s-a pozat într-un body negru, extrem de decupat, și și-a etalat posteriorul bombat. 

“Cerul nu va fi niciodată limita! La mulți ani mie!”, a scris fotomodelul în dreptul fotografiilor sexy. Imaginile au adunat peste 173.000 de aprecieri și sute de comentarii. 

“La mulți ani celui mai sexy Capricorn”, “Mamasita!”, “Arăți uimitor!”, “Ești incredibil de frumoasă!”, “Ce fotografii! Ești o regină!”, “Dacă Maluma te vede acum, se îndrăgostește din nou”, i-au scris fanii. 

De ce s-a despărțit bruneta de Maluma

În puținele interviuri în care a vorbit despre Maluma, Natalia s-a plâns că relația cu el a fost una toxică. “Simțeam că ofer 1000% în acea relație, dar eu primeam în schimb 20%. Erau zile în care primeam mai multă afecțiune sau atenție, iar asta m-a făcut să rămân alături de el. Era cald, era rece, însă simțeam că trăiesc pentru el”, a mărturisit bruneta pentru HOLA.

Cei doi s-au cunoscut în 2017 la filmările videoclipului “Felices los 4”. S-au cuplat și vreme de doi ani și jumătate au postat în cel mai fericit cuplu. Cei doi s-au despărțit în octombrie 2019. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E8 | Carmen Tănase, pe urmele vinului alb realizat din struguri roșii la Vinarte

  • Natalia Barulich, apariție incendiară! Fosta lui Maluma a împlinit 30 de ani și a pozat super sexy

related posts

Modifică setările cookies