Natalia Barulich, ședință foto incendiară în costum de baie: “Ești definiția perfecțiunii!”


Natalia Barulich a incendiat din nou Instagramul. Bruneta cu forme perfecte s-a lăsat fotografiată la plajă, într-un costum de baie minuscul. 

 


Fosta iubită a lui Maluma își răsfață tot mai des cei peste 3,8 milioane de fani cu imagini super sexy.  Posesoarea unui trup senzațional, Natalia știe cum să se facă remarcată pe rețelele de socializare. 

Recent, modelul a postat câteva imagini din Republica Dominicană. Natalia apare într-un costum de baie super sexy, care i-a scos în evidență formele perfecte. 

Bruneta se laudă că e naturală din cap până în picioare. Într-una din imagini, fotomodelul se bronzează la malul mării pe un cearșaf alb.

Imaginile au adunat peste 380.000 de aprecieri și o avalanșă de complimente. “Ești definiția perfecțiunii!”, “Ce a pierdut Maluma!”, “Săracul Maluma”, “Cred că până și prietenii tăi au dat zoom la poză”, “Maluma a pierdut toate astea!”, “Ești Afrodita, zeița frumuseții!”, “Incredibil de sexy!”, “Și e toată naturală…felul în care Dumnezeu a făcut-o”, i-au scris internauții. 

Natalia s-a iubit doi ani și jumătate cu Maluma. După despărțirea de columbian, presa a scris că brunet s-a cuplat cu Neymar. Cei doi au apărut împreună și pe o copertă, însă nu au recunoscut niciodată că au avut o relație. 

Americanca de origine croată are 29 de ani și se împarte între modelling și muzică. Contractele de publicitate, dar și show-urile la care merge în calitate de DJ, îi rotunjesc veniturile considerabil. Potrivit presei de peste Ocean, Natalia ar avea în jur de 1,5 milioane de dolari în conturi. 

Fotografii: Instagram

  • Natalia Barulich, ședință foto incendiară în costum de baie: “Ești definiția perfecțiunii!”

related posts

Modifică setările cookies