Nathalie Emmanuel, apariție spectaculoasă pe străzile din New York. Cât de bine arată actrița din “Urzeala Tronurilor”


De la vânzătoare într-un mic butic de haine, la defilări pe covorul roșu și apariții alături de nume mari de la Hollywood! Este povestea Nathaliei Emanuel, actrița care i-a dat viață personajului Missandei în “Urzeala Tronurilor”. 


Tânăra cu origini dominicane a cunoscut faima în 2013, când și-a făcut debutul în sezonul trei al celebrului serial. În același an, Nathalie a fost inclusă în topul celor mai sexy 100 de femei din lume. Clasamentul a fost întocmit de revista FHM, iar actrița a figurat în același top și în anul 2015.

Nathalie nu este doar o actriță talentată, ci și un model de succes. Tânăra este preferata marilor case de modă atunci când vine vorba de campanii de publicitate și este nelipsită de la evenimentele de modă. 

Recent, paparazzii au surprins-o pe Nathalie la New York, acolo unde își promovează noul ei film “The Invitation”. 

Actrița a întors toate privirile și a arătat spectaculos într-o rochie galbenă. Ținuta i-a scos în evidență talia subțire și bustul generos. Nathalie și-a tuns părul scurt în primăvară și și-a pus piercing în nas. Noul look i-a adus doar complimente din partea fanilor. Actrița are nu mai puțin de 6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

  • Nathalie Emmanuel, apariție spectaculoasă pe străzile din New York. Cât de bine arată actrița din “Urzeala Tronurilor”

related posts

Modifică setările cookies