Nepoatele gemene ale Prințesei Diana au făcut furori la Cannes


Cele două frumuseți blonde din familia Spencer au fost invitatele speciale la premiera filmului „Top Gun: Maverick“ de pe Croazetă.


Lady Amelia Spencer și Lady Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Prințesei Diana au acaparat toate privirile și blitzurile fotografilor, atunci când au pășit pe covorul roșu desfășurat în fața marelui Palais des Festivales din Cannes.

Cele două tinere, în vârstă de 29 de ani, au arătat ca niște staruri de cinema în rochiile lor de seară. Lady Amelia Spencer a ales o rochie neagră pe un umăr, din chifon cu pliseuri dispuse în formă de evantai, sandale negre cu platformă și o coafură modernă, cu părul prins într-o coadă de cal.

Sora sa geamănă, Lady Eliza Spencer, a purtat tot o rochie neagră, dar una fără umeri, prinsă de gât, cu spatele gol și șliț adânc pe picior, brodată toată cu strasuri, în formă irizată. Sandalele cu cristale și coafura wet look au completat frumos creația casei Alberta Ferretti.

Ambele reprezentante ale familiei Spencer au avut cercei lungi, care le-au încadrat divin figurile, toate bijuteriile purtate în acea seară fiind din colecția Chopard cu smaralde și diamante – sponsorul traditional al Festivalului de Film de la Cannes.

Amelia și Eliza sunt fiicele gemene ale lui Charles Spencer, fratele regretatei Lady Diana. Prezența lor pe covorul roșu de la Cannes vine la exact 35 de ani după apariția Prințesei Diana la brațul Prințului Charles.

Deși nu sunt la fel de cunoscute ca sora lor cea mare, Kitty Spencer, care și-a creat deja un nume în lumea modei și a devenit imaginea unor branduri de lux, gemenele încep să fie și ele în centrul atenției. Acestea mai au un frate, Louis, viconte de Althorp, despre care se spune că va moșteni domeniul și casa în care a copilărit prințesa Diana. De asemenea, mai au un frate de aproape 19 ani, din cea de-a doua căsătorie a mamei lor.

FOTO: Profimedia

  • Nepoatele gemene ale Prințesei Diana au făcut furori la Cannes

related posts

Modifică setările cookies