Neslihan Atagül, una dintre cele mai populare actrițe din Turcia. Detalii despre carieră și viața personală


Neslihan Atagül este una dintre cele mai îndrăgite și talentate actrițe din Turcia. Telespectatorii i-au cunoscut prestația excelentă în seriale precum Sefirin Kızı, Fatih Harbiye sau Kara Sevda, unde a jucat alături de Burak Özçivit și Kaan Urgancıoğlu. 


Neslihan Atagül și-a propus să devină actriță pe când avea doar 8 ani. La 13 ani, a găsit numărul agenţiei Erberk, deţinută de Neşe Erberk și s-a dus cu mama ei să se înscrie. Un an mai târziu, în 2006, și-a făcut debutul în actorie în filmul İlk Aşk, pentru care a câștigat primul premiu al carierei: „Cea mai promițătoare tânără actriță”.

Într-adevăr, Neslihan Atagül a tot evoluat, iar la sfârșitul lui 2021 a fost desemnată „Cea mai bună actriță a anului” (International Actress of the Year), în cadrul Galei Premiilor DIAFA, ce s-a desfășurat în Dubai.

Neslihan Atagül s-a căsătorit la doar 23 de ani cu actorul Kadir Dogulu. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Fatih Harbiye” (Un destin la răscruce), în anul 2013, când au jucat rolurile principale. 

Dacă în multe filme au văzut-o pe Neslihan în ținute moderne și elegante, în viața reală actrița pare o adolescentă rebelă. Ea preferă stilul sport, un machiaj natural și poartă părul pe spate.  (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Sursă foto: Instagram/ neslihanatagul

Vezi și: Interviu Exclusiv Online cu Emanuel Ion. Ce spune despre Golden Buzz-ul oferit de către Andra

  • Neslihan Atagül, una dintre cele mai populare actrițe din Turcia. Detalii despre carieră și viața personală

related posts

Modifică setările cookies