Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată! Ce mesaj a publicat Bruna după ce a aflat: „Sunt dezamăgită”


Celebrul fotbalist Neymar a călcat strâmb în fața partenerei sale de viață. Bruna, însărcinată în nouă luni, a fost  din nou înșelată, iar mesajul pe care l-a publicat în mediul online este devastator.


Neymar se află iar în centrul atenției, asta după ce și-a înșelat iubita pentru a doua oară. Bruna Biancardi are 29 de ani și este însărcinată în nouă luni. Se pare că fotbalistul a uitat complet acest lucru și a ales să își facă de cap prin cluburi cu alte domnișoare.

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, fotbalistul brazilian a fost surprins în ipostaze indecente alături de două tinere la o petrecere în Spania. Au dansat extrem de apropiați în timp ce Bruna îl aștepta în Arabia Saudită.

Aventurile lui Neymar o distrug pe parenera acestuia și nu o spunem noi, ci chiar ea a dat de înțeles acest lucru. În cadrul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, aceasta a recunoscut că este dezamăgită de comportamentul lui Neymar, dar chiar și așa încearcă să își îndrepte atenția către copilul pe care îl poartă în pântece.

„Bună ziua, sunt la curent cu ce s-a întâmplat și încă o dată sunt dezamăgită. Dar în ultima etapă a sarcinii mele, atenția și preocuparea mea se îndreaptă exclusiv către fiica mea și doar la asta mă voi gândi în acest moment. Apreciez mesajele de afecțiune”, a spus Bruna pe contul său de Instagram.

Foto: Getty, Instagram

  • Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată! Ce mesaj a publicat Bruna după ce a aflat: „Sunt dezamăgită”

related posts

Modifică setările cookies