Nick Cannon - fostul soț al lui Mariah Carey - a lăsat, în șase luni, trei femei gravide


Viața amoroasă a lui Nick Cannon pare extrem de complicată, cu trei femei care au născut sau urmează să-i nască în curând moștenitorii. 


”Poliamorosul” Nick Cannon așteaptă acum al șaptelea copil - și ar fi a patra oară în decurs de șase luni când devine tată. 

La 40 de ani, acesta are doi gemeni de 10 ani, Moroccan și Monroe, cu fosta sa soție Mariah Carey.

În decembrie, iubita sa, Brittany Bell, cu care e din 2015, de când s-a destrămat căsnicia lui, i-a oferit o fetiță, Powerful Queen.

Acesta mai are cu Brittany un fiu, pe nume Golden. 

 

Artistul - a cărui avere este estimată la 20 de milioane de lire sterline - mai așteaptă gemeni, doi băieți, de la Abby De la Rosa (30 de ani). 

Acum, a lăsat însărcinată și pe Alyssa Scott, un model, cu care a fost surprins la o întâlnire în luna octombrie a anului trecut. 

 

Alyssa, care are în jur de 25 de ani, și-a arătat burtica pe Instagram și le-a spus fanilor că fiul ei încă nenăscut se va numi Zen S Cannon, dând de înțeles cine este tatăl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa (@itsalyssaemm)

 

Nick Cannon a vorbit deschis despre dorința sa de a fi un bărbat singur cu mulți copii - și spune că după căsnicia lui Mariah Carey nu mai are chef să se însoare vreodată. 

 

”Cred că relațiile și căsnicia sunt concepute pentru a face pe plac femeilor. Când mariajul meu cu Mariah s-a încheiat, am știut că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Respect relațiile poliamoroase. Nu mai vreau să dau socoteală nimănui. Pentru mine, sunt prea multe reguli într-o căsnicie. Am copii cu femei diferite și vreau să mai mulți copii, dar nu vreau să fiu responsabil pentru fericirea nimănui”.

Foto; Profimediaimages.ro

 

Kylie Jenner detronata de o românca pe Instagram!

  • Nick Cannon - fostul soț al lui Mariah Carey - a lăsat, în șase luni, trei femei gravide

related posts

Modifică setările cookies