Nick Jonas a suferit un accident pe scenă, în timpul unui concert. Imaginile au fost surprinse de un fan și postate pe internet


Nick Jonas a avut un accident pe scenă, în timpul unui concert cu trupa din care face parte, Jonas Brother.


Nick Jonas și frații lui, Joe și Kevin, se aflau în turneu, iar un fan a publicat momentul în care membrul trupei Jonas a suferit un accident, în timpul concertului.

Nick a căzut într-o gaură pe scenă în timpul concertului pe care trupa Jonas Brothers îl susținea la Boston, marți seară. Pasul greșit al artistului la TD Garden a șocat pe toată lumea, momentul a fost surprins de un fan și publicat pe o rețea de socializare. În imagini, după ce a căzut, Nick Jonas s-a ridicat rapid în picioare pentru a continua spectacolul, scrie ew.com.

Concertul de marți a fost la treilea din cadrul turneului fraților Jonas, trupă din care fac parte și Joe și Kevin Jonas, prin America de Nord și Europa. 

Primele două spectacole ale trupei au început la New York, pe Yankee Stadium din Bronx, pe 12 și 13 august, unde i-au avut ca invitați speciali pe Kirk Franklin și Jon Bellion în prima seară și pe comediantul Jimmy Fallon în a doua seară.   

Turneul este o celebrare a ultimelor cinci albume ale trupei Jonas Brothers, inclusiv recent lansatul The Album. Grupul s-a reunit ca trupă în 2019 după ce s-a destrămat în 2013. Aceștia au împărtășit un mesaj sincer cu fanii lor de-o viață.  

„Încă de la început, ați fost alături de noi, încurajându-ne la fiecare răscruce”, se arată în mesajul de pe rețelele sociale. „Sprijinul vostru a fost forța motrice din spatele muzicii noastre, a spectacolelor noastre și a evoluției noastre ca artiști. Cu adevărat nu am fi putut ajunge atât de departe fără prezența voastră constantă în viețile noastre – familia noastră extinsă.”, potrivit tvmania.

Sursă foto: Instagram 

  • Nick Jonas a suferit un accident pe scenă, în timpul unui concert. Imaginile au fost surprinse de un fan și postate pe internet

related posts

Modifică setările cookies