Nicki Hilton Rothschild, sora mai mică a lui Paris Hilton, așteaptă al treilea copil


În vârstă de 38 de ani, Nicki Hilton Rothschild va aduce pe lume al treilea copil al ei în vara acestui an. Sora mai mică a milionarei Paris Hilton este căsătorită cu finanțistul James Rothschild.


Nicki Hilton și James Rothschild (37 de ani), care și-au unit destinele în 2015 la Palatul Kensington, vor avea încă un copil în vara acestui an. Cei doi sunt părinții a două fete, de 4 și 5 ani, însă și-au dorit extinderea familiei.

Conform People, Nicki Hilton Rothschild va naște în vara acestui an și nu știe încă sexul copilului.

Cei doi amorezi au unit familiile înstărite Hilton și Rothschild odată cu mariajul lor

Ce avere au cele două familii

Nicki Hilton, fiica cea mică a moștenitorului imperiului hotelier Hilton – Richard Hilton – și a fostei actrițe Kathy Avanzino, mai are o soră și doi frați.

Toți sunt moștenitorii lui Barron Hilton, bunicul bogat care deținea lanțul hotelier cu același nume. În 2007, bunicul a vândut lanțul hotelier unei companii gigant, pentru suma de 26 de miliarde de dolari.

Totuși, în 2019, când a murit, Barron Hilton a lăsat cea mai mare parte a averii sale (97%) sărmanilor. Doar 3% din ceea ce acumulase de-a lungul vieții a revenit celor 8 copii, 15 nepoți și 4 strănepoți.

Azi, Nicki Hilton are o avere estimată la 50 de milioane de dolari, iar sora ei mai mare, Paris, la 300 de milioane de dolari.

James Rothschild este fiul finanțistului Amschel Rothschild, care a murit la vârsta de 41 de ani. Născut la Paris, Amschel Rothschild a fost fiul cel mic al magnatului Victor Rothschild, al 3-lea Baron de Rothschild.

James Rothschild, care descinde dintr-o familie de bancheri, este fondator al unei companii de tehnologie. Averea lui se ridică la circa 1,3 miliarde de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Nicki Hilton Rothschild, sora mai mică a lui Paris Hilton, așteaptă al treilea copil

related posts

Modifică setările cookies